Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

37 inç televizyon

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,228
walla çakması sahicisi varsa da artık hiç bir hatun ben şarışınım diye söylemez bence :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,228
EsiLa sarısınların hasıııı ya benim sarı şekerim kalbine girerim kestane şekerim :D
warya lafı nasıl kıvırcagımı şaşırdım ha Kolibandı and Sade yüzüne ben arada kaynayacam :D

[youtube]bHbWJE6O_4U[/youtube]

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,228
Yok o kara kızım benim:)

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
@Sezen and Sade nin 5 dk önce çekilmiş son görüntüleri.!!:kural: nede olsa iyi kötü bir geçmişimiz vardı ikisinlede,:s71 hea yazıkmı oldu ?? hayır !!:torpu pişmanmıyım?? :torpudeğilim..!Haketmişlerdi ! bir daha olsa yine bir daha fururum.!:u27 eserimi ölümsüzleştirip duvarıma asıcam ibreti alem için !!!:cpkn

17a7438c38fa97585d64e57ca5021d5d.jpg

Not: iyi çalışamamışsınız 48 etiket , cıks cıks cıksss size yakıştıramadım hiç:kiskis

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
@Sezen and Sade nin 5 dk önce çekilmiş son görüntüleri.!!:kural: nede olsa iyi kötü bir geçmişimiz vardı ikisinlede,:s71 hea yazıkmı oldu ?? hayır !!:torpu pişmanmıyım?? :torpudeğilim..!Haketmişlerdi ! bir daha olsa yine bir daha fururum.!:u27 eserimi ölümsüzleştirip duvarıma asıcam ibreti alem için !!!:cpkn

17a7438c38fa97585d64e57ca5021d5d.jpg

Not: iyi çalışamamışsınız 48 etiket , cıks cıks cıksss size yakıştıramadım hiç:kiskis
Canım dediklerim canımı aldı ahoo :p:u11:s87

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Canını yerim senin :p demiyormuyum ben size gece uyurken beni rahatsız etmeyin uslu uslu oturun diye ? Sezen zaten galeyana gelmeye her daim hazır:D Sade cim ele başı olmak nasıl bir duygu ? diye soracağım ama henüz erken , etiket nasıl yapılırmış bi göstreyim size öyle soracam bu soruyu:eek:lmaz:s52

Üst Alt