• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

WP Tema 2014 En İyi 10 Bedava WordPress Teması 2015

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
2014 En İyi 10 Bedava WordPress Teması
İnternet dünyasında kullanılan en büyük scriptlerden olan wordpress bugün pek çok web sitesinde ve blogda kullanılıyor. WordPress son derece gelişmiş bir alt yapıya sahip, yani bir web sitesi inşa etmek istediğinizde istediğiniz hemen hemen her özelliği wordpress sitelerinize ekleyebilmeniz mümkün.
WordPressler için en önemli unsurlardan biri ara yüz. Daha açık bir şekilde anlatmamız gerekirse wordpress bir kodlar sinsilesi, bu kodlar da bir script yani bir sitenin alt yapısını meydana getiriyor. Bu alt yapıya birde görsellikle desteklemek gerekiyor. Çünkü günümüzde birçok web sitesi görsel öğelerle bezenmiş durumda. Yani hemen hemen tüm web sitelerinde göze hitap eden bir tasarım bulunuyor. WordPresslerde de ise bu görselliği wordpress temalarıyla sağlıyoruz.
WordPress temaları ücretsiz dağıtıldığı gibi, ücretlide satılabiliyor. Bunun yanında istekleriniz dahlinde özel grafikerlere kendi wordpress temanızı yaptırabilirsiniz. Biz sizin için 2012 yılında en çok beğenilen 10 wordpress temasını inceledik. Sizin için yararlı olacağını düşündüğümüz yazımıza temaların resimlerini ve görselliği ile ilgili özel yorumları ekliyoruz. Ayrıca vereceğimiz linklerden bu ücretsiz temaları indirebilir wordpress sitelerinize kurabilirsiniz.

Platform

Tema genel olarak sadece çizgilere sahip, hemen hemen her kişisel blogda sorunsuz olarak kullanılabilir. Eğer sizde kişisel bloğunuzda sorunsuz bir şekilde kullanacağınız bir wordpress teması arıyorsanız kesinlikle platform wordpress temasını inceleyerek işe başlayabilirsiniz. Ayrılan reklam alanları bunun yanında dost sitelerinizi ekleyebileceğiniz ufak site alanlarıyla dört dörtlük bir tema. Renk olarak White colar diyebileceğimiz ağırlıkta bir beyaz renk curcunası olan tema ne olursa olsun oldukça şık bir tema.
İndirme Linki: http://wordpress.org/extend/themes/platform
Gazpo

Haber siteniz var ve wordpress scriptiyle çalışıyor veya bir wordpress bloğuyla kendinize bir haber sitesi mi yapmak istiyorsunuz? O halde kendinize bir adet wordpress magazin teması bulmanız gerekiyor. WordPress bloglarına kurulacak en güzel magazin ve haber temalarından olan Gazpo! Tam size göre. Gazpo***8217;da çok özel bir manşet bölümü var. Bunun yanında kategorilere ayrılmış alt manşetler ve twitter ve facebook takip eklentisi. En üste bir adet twitterda son paylaşılan bölümüyle, beyaz üstüne mavinin hakim olduğu son derece şık bir wordpress teması. Eğer etkileyici bir sadelikte bir haber teması arıyorsanız, gazpo tam aradığınız tema olarak söylenebilir.
İndirme linki: http://gazpo.com/2011/09/gazpomag-ma...rdpress-theme/

Retro-fitted

Sadeliği ile göz kamaştıran bir başka temayla daha karşı karşıyayız her sitede kullanılmayan. Hem kişisel blog, hem de kurumsal bloglara yakışacak kolay editlenebilir bir tema arıyorsanız Retro ***8211; fitted***8217;i size öneririz. Tema arka planda bej onun üstüne özel alanları ve tamamlayıcı renkleriyle dört dörtlük bir tema. Çok karışık olmayan, kullanımı ve düzenlemesi kolay, her wordpress bloğa yakışan bir tema olan Retro- fitted***8217;i aşağıdaki linkten indirilebilirsiniz.
İndirme Linki: http://themehybrid.com/themes/retro-fitted

gRID

Sitenizin wordpress olduğunu profesyoneller dışında kimse anlamayacak. Bunu nasıl başarabilirim diye soruyorsanız henüz gRID wordpress temasıyla karşılaşmamışsınız demektir. Piyasada wordpress teması indirenler en çok tercih ettiği. Firma sitelerinde, mağaza sitelerinde ve her türlü kişisel sitede editleyip kullanabileceğiniz. Sadece ve etileyici gRID temasını indirip inceleyin. Sizi etkileyecek bu mükemmel dizaynı incelerken, böylesine güzel ve şık bir temanın bedava olmasına şaşıracaksınız.
İndirme Linki: http://beatheme.com/grid-theme/

Shuttershot

Böylesine güzel bir tema nasıl ücretsiz olarak sunulur şaşıracaksınız. Shuttershot wordpress teması hem çok özel hem de bedava download edilebiliniyor. Shuttershot wordpress temasını incelediğinizde, firmanıza, mağazanıza ve özel kurumsal her türlü faaliyetinize uygun bir temayla karşılaşacaksınız. Tamamen profesyonel çizgilerin hakim olduğu tema dünyada en çok tercih edilen ve indirilen wordpress temaları arasında yer alıyor.
İndirme Linki: http://www.web2feel.com/shuttershot/

Busby

Busby teması şık ve sadeliği ile dikkat çeken wordpress teması yine 2012 yılının en çok tercih edilen temalarından olan busby***8217;i aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Sade renklerin ve bunun yanında fonksiyonelliğin hakim olduğu ciddi ve güzel bir tema.
İndirme Linki: http://wplift.com/busby-free-wordpre...nal-blog-theme

Wallbase

İşte budur diyeceğimiz wordpress temalarından biri olan wallbase, kesinlikle mükemmel ötesi bir tema. Firmaların arayıp da yaptıramadığı bir dizaynda ve ücretsiz. Bunca artısıyla ve şıklığı ile Wallbase wordpress temasını ücretsiz indirmeniz mümkün.
İndirme Linki: http://www.web2feel.com/wallbase/

Game Speed

İster flash oyun sitelerinde isterseniz de oyun haberleri sitesinde kullanabileceğiniz bir wordpress teması olan game speed wordpress temasını bedava indirebilir ve sitelerinize kurabilirsiniz. Ayrıca game speed teması biraz editlenirse iyi bir magazin teması olarak yararlanmak mümkün. Bide temada renk paleti bulunuyor. Bu palet sayesinde ziyaretçiler site rengini göz zevkine göre ayarlayabilir.
İndirme Linki: http://www.dalih.net/65/game-speed-wordpress-themes/

Smart News

Mükemmel renklere sahip harikulade bir wordpress teması olan haber sitelerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz smart news***8217;i aşağıdaki linkten inceleyip, indirebilirsiniz.

İndirme Linki: http://www.dalih.net/452/smart-news-...dpress-themes/

Lafontis

Bir magazin temasında bulabileceğiniz her şeyi size fazlasıyla sunan lafontis wordpress teması, tam anlamıyla haber sitelerinde kullanılabilecek dört dörtlük bir haber teması.

İndirme Linki: http://www.simplewpthemes.com/2011/0...ntis-magazine/
 
Üst