Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2013 En güzel Aşk Sözleri

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem hergün yağmur yağardı.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Körün ışığı, sağırın uğultuyu, toprağın suyu özlemesi gibi özledim seni.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Bir muammadır AŞK. Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, AŞK.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
İnan her günün sabahı gözlerimde senin gözlerinin görme umudu olmasaydı sevgilim hiç uyanmazdımm.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Aşk sevipte kavuşamamaktır. Eğer kavuşursan bir süre sonra o duyguları yitirdiğini göreceksin..

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Sizin dediğiniz aşk; ayakta başlayıp yatakta biten.. Bizim bildiğimiz aşk; yürekte başlayıp mezarda biten..

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Gülmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır. Sakın ağlayayım deme, belki bir yerde bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Ey gönül.. Aşkı arama.. İnan ki ararken kaybolursun.. Bulduğunda ya veli yada deli olursun.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Bir gün yanına geleceğim. Bir elimde silah, bir elimde gül, ya o gülü alır benimle olursun, ya o silahı alıp beni vurursun

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Anayasamızın 269. maddesine göre seni tutukluyorum kalbime kilitliyorum sakın kaçmaya çalışma çünkü seni seviyorum.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Benden aşkı tarif etmemi beklemeyin. Çünkü edemem. Aşk tarif edilemez muhteşem bir duygudur.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Başka birinin yanında uyanıyorsun diye değil bu halim.. Sana benzeyecek bir kızım olmayacak diye bu haldeyim.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Aşk insanın hayatı boyunca yaşamadığı ilk defa yaşanılan bir duygudur. Bu eğer birine aşıksan sevdiğini gördüğünde kalbinde bir heyecan basar.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Seven çeker acısını sevmeyen ne bilsin. Bana aşktan söz etme sevmek kim sen kimsin.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Beni sevecek kadar deliysen, Hak edecek kadar mertsen, Yalan söylemeyecek kadar şerefliysen, Bende uğruna ölecek kadar yürekliyim!

Üst Alt