Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2013 En güzel Aşk Sözleri

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim.Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa, o gözlere bakmayacaksın.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Sessizlik en çok da sen yanımdayken acıtıyor beni. Sözlerin başka kapıların dünyalarını aralayan anahtar. Konuş.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Ve biz seninle tarih boyu geç kalınmış aşkız, hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına..

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Yaşamın kaynağı sevgi ise, eğer sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç birşeyleri biri ile paylaşmaksa, paylaşmak..

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Aşk; rahat rahat yetişip bindiğin vapura erken mi kaldık? demektir.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Biliyordum, seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi, kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte..

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Benim için bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmektir meziyet.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim.

Üst Alt