Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

1972 And Dağları Uçak Kazası Olayı?

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
bu konu sayesinde aramızdaki hannibalları da teşhis ettik :)

etiketler : Hennabıl

Loony

İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6

Yamyam ettiniz beni:D o durumda olsaydim olmek yerine yerdim ne varki sizde beni yerdiniz veey:u25:

ölürümde yemem çiçek böcek insan hayvan felan kendimi intaaar ederim yine yemem.
allah göstermesinde yinede yemem yani:frown:

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22

ölürümde yemem çiçek böcek insan hayvan felan kendimi intaaar ederim yine yemem.
allah göstermesinde yinede yemem yani:frown:

Gormuyonmu karin icine sapmis kalmis ucak , dag bayir olsa bende yemem. Hem cig yenmez pisirirdim :D tek ben olmicam ki 26 kisi benle yicek ay ben bayiliyom yemeye sanki , fikir sunuyom :D

Loony

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6

Gormuyonmu karin icine sapmis kalmis ucak , dag bayir olsa bende yemem. Hem cig yenmez pisirirdim :D tek ben olmicam ki 26 kisi benle yicek ay ben bayiliyom yemeye sanki , fikir sunuyom :D

Yemem arkdas ölürümde yemem.
Kar yerim yine insan yemem :u26::s63:

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
neden diye sorayım da
domuz eti yenmez esprisi mi yapıcan yumak :d
ben seni yerdim de senin et karttır şimdi.
Haha hayir oyle bisey demezdim, hinzir etini asla yemezdim olcekte olsam . Ya neden sabah sabah midemi bulandirdiniz ki:u21: iyiki bende yerdim olmemek icin dedim :D

Loony

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6

Haha hayir oyle bisey demezdim, hinzir etini asla yemezdim olcekte olsam . Ya neden sabah sabah midemi bulandirdiniz ki:u21: iyiki bende yerdim olmemek icin dedim :D

Yemicekmişsin demekki
Öyle insan buldum yer,im yok :D:f40::f40:

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5

insan eti yicen domuz yemicen artı ölmeyecek kadar yersen zorda yenir dinen ssakıncası yok artı kıpkırmızı etleri olur be o yoklukta ne gider yeminle cevirmesini yapar yerim :D

Üst Alt