-
-
-
- MFC Puanı
- 22
Yukarda oyle demeein ama yerim dedin iyi olursun senide yerik :f18:yok prensip olarak insan etine karsıyım .. olmek daha asilcedir artı kar yerim gene yemem
Yukarda oyle demeein ama yerim dedin iyi olursun senide yerik :f18:yok prensip olarak insan etine karsıyım .. olmek daha asilcedir artı kar yerim gene yemem
Yukarda oyle demeein ama yerim dedin iyi olursun senide yerik :f18:
ee seni ikna için laf değiştim ne var bunda hem ozaman actım tokum su an benimi yaslıyım canım ben etim kart benim uğraşma artı konu nereleregeldi neyse
Erkek eti terchim olmazdi korkma
Neyyyyyy
Sen aç kalma bende yanında olmayaym
Yamyam ettiniz beni o durumda olsaydim olmek yerine yerdim ne varki sizde beni yerdiniz veey:u25:
ölürümde yemem çiçek böcek insan hayvan felan kendimi intaaar ederim yine yemem.
allah göstermesinde yinede yemem yani:frown:
Seni olsemde yemezdim zaten :s67:bu konu sayesinde aramızdaki hannibalları da teşhis ettik
etiketler : Hennabıl
neden diye sorayım da
Seni olsemde yemezdim zaten :s67:
Gormuyonmu karin icine sapmis kalmis ucak , dag bayir olsa bende yemem. Hem cig yenmez pisirirdim tek ben olmicam ki 26 kisi benle yicek ay ben bayiliyom yemeye sanki , fikir sunuyom
Haha hayir oyle bisey demezdim, hinzir etini asla yemezdim olcekte olsam . Ya neden sabah sabah midemi bulandirdiniz ki:u21: iyiki bende yerdim olmemek icin dedimneden diye sorayım da
domuz eti yenmez esprisi mi yapıcan yumak :d
ben seni yerdim de senin et karttır şimdi.
Haha hayir oyle bisey demezdim, hinzir etini asla yemezdim olcekte olsam . Ya neden sabah sabah midemi bulandirdiniz ki:u21: iyiki bende yerdim olmemek icin dedim
Haha hayir oyle bisey demezdim, hinzir etini asla yemezdim olcekte olsam . Ya neden sabah sabah midemi bulandirdiniz ki:u21: iyiki bende yerdim olmemek icin dedim
insan eti yicen domuz yemicen artı ölmeyecek kadar yersen zorda yenir dinen ssakıncası yok artı kıpkırmızı etleri olur be o yoklukta ne gider yeminle cevirmesini yapar yerim