-
- Üyelik Tarihi
- 3 Haz 2020
-
- Mesajlar
- 6,256
-
- MFC Puanı
- 72,460
Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte İçin Gerekli Malzemeler: (4 Kişilik)
500 g erişte
1 su bardağı ceviz
1 su bardağı rendelenmiş keş
2 çorba kaşığı tereyağı
½ çay bardağı sıvı yağ
Su
Bolu Usulü Keşli Cevizli Erişte Yapılışı:
Kaynayan suya erişteler atılarak pişmeye bırakılır. Diğer tarafta tereyağı tavaya alınır. Üzerine kırılmış ceviz ve rendelenmiş keş eklenerek beraber kavrulur. Pişen eriştenin yarısı servis
tabağına alınır. Üzerine rendelenmiş keş ve ceviz serpilir. Kalan diğer erişte de üzerine eklenir. En son üzerine kavrulmuş olan keş ve ceviz dökülerek sıcak servis yapılır.