Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günün Hadisi:
Âdemoğlunun bir vadi dolusu altını olsa, kendisinin diğer bir vadisi daha olmasını ister. Onun ağzını topraktan başka bir şey doldurmaz. Allah (ihtirastan) tevbe eden kimsenin tevbesini kabul eder.
(Muslim, “Zekât”, 117)
Günün Hadisi: Allahım! Biz, bu yolculuğumuzda Senden iyilik ve takva, bir de hoşnut olacağın ameller işlemeyi nasip etmeni dileriz. Allahım! Yolculuğumuzu kolay kıl ve uzağını yakın et!..
(Muslim, "Hac", 425; Abu Dawud, "Cihad", 79; Al-Tirmidhi, "Deavat", 47)
Günün Hadisi: Ateş odunu yedigi (yaktığı) gibi, hased de iyilikleri yer (yok eder). Su, ateşi söndürdugü gibi sadaka da kötülükleri söndürür (yok eder). Namaz mu'minin nurudur. Oruç da Cehennem'den koruyan bir siperdir (kalkandir).
(Ibn Majah, "Zühd",22)
Günün Hadisi:
Bir kimsenin yaptığı iyiliğe karşı teşekkür etmesi ahlâkî bir görevdir. İyilikte bulunanı övmek ve ona dua etmekte bir teşekkürdür. İnsanlara ...
(Abu Dawud, "Edeb", 12)
Günün Hadisi:
Birbirlerini sevmekte, birbirlerine merhamet etmekte ve birbirlerine şefkat göstermekte mü’minlerin durumu, insan bedenine benzer. Ondan bir ...
(Al-Bukhari, "Edeb", 27)
Günün Hadisi: Münafığın alâmeti üçtür: Konuşunca yalan söyler, söz verince sözünde durmaz, kendisine bir şey emanet edilince hıyanet eder. (Al-Bukhari," İman", 24; Muslim, "İman", 25.)
“Resulullah (s.a.v.), Ramazan Bayramı namazına bir şeyler yemeden çıkmazdı. Kurban Bayramı’nda ise, namazdan dönünceye kadar bir şey yemezdi.”
(Büreyde, Kütüb’ü-Sitte: Hadis no: 3048)
"Ümmetim hakkında korktuğum şeylerin en korkuncu (tehlikelisi) şunlardır: Karın büyüklüğü (göbek bağlamak), çok uyku, (maddi ve manevî) tembellik ve yakîn (iman) zayıflığıdır."
(Suyuti, Fethu'l-Kebir, 1/58)