Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazırlanışı:
Ekmekleri küp küp doğrayın. Tavada tereyağını eritip, ekmekleri kızartın. Yumurtaları iyice çırpıp, kızaran ekmeklerin üzerine gezdirin. Karıştırıp, yumurtalar pişinceye dek ateşte tutun. Sıcak servis yapın.
Malzemeler :
2-3 dilim bayat ekmek 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağı
MALZEMELER
Hamur İçin:
2 Su Bardağı Un
2 Adet Yumurtanın Sarısı
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
Yeterince Su
1/2 Paket Margarin
Tuz
Patates Püresi İçin:
2 Adet Patates
1.5 Çorba Kaşığı Margarin
1/2 Çay Bardağı Süt
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi
Tuz
İçi İçin:
1 Adet Yumurtanın Sarısı
2 Çorba Kaşığı...
Malzemeler
Hamur İçin
Alabildiğince Un
1/2 Fincan Süt veya Su
1 Fincan Yoğurt
1/2 Fincan Sıvı Yağ
1 Adet Yumurta
2 Çay Kaşığı Karbonat
1 Fincan Erimiş Margarin
Tuz
İçine
200 gr Yağsız Kıym
1 Adet Soğa
2 Adet Patates
1/4 Çay Bardağı Sıvı Yağ
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
Unu, karbonatı ve...
1 çay bardağı eritilmiş margarin
2 su bardağı un
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı toz maya
yarım su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı susam
1 yumurta
tuz
4-5 pırasa
2 çorba kaşığı küp doğranmış dil peyniri
1 çorba kaşığı margarin
karabiber
YAPILIŞI:Maya ve toz şekeri ılık suda eritip...
Baklava Yufkasından Pazılı Börek
Malzemeler:
9 adet baklava yufkası
4 - 5 yaprak pazı
50 gr az tuzlu beyaz peynir
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı acı toz kırmızı biber
4 - 5 çorba kaşığı sıvı yağ
Değirmen karabiber
Tuz
Üzeri için,
Yumurta sarısı
Susam
Hazırlama Tarifi:
İç harcı hazırlamak...