-
-
-
- MFC Puanı
- 805
Bana esmerim şarkısını ithaf et tatlım
Olur guzelimm ikisini birden armağan edeyim ben :s30:
Bana esmerim şarkısını ithaf et tatlım
Tsk ederim güzellik rabbim razi olsun güzel dileklerin icin bnde iyiki tanıdım seni mCx bal kız@Sindy, yaaaaaaaa meleğimmm benim ponçik annecikkk
seni buralarda nasıl anlatsam bilemiyom ki.. öle kelimelerle dans yeteneğim de yok benim..
ama ii ki tanıdım.. ii ki denk geldik dediğim.. beni varlığıyla mutlu eden.. güsel ötesi kalpli dostumsun..
hayırlısıyla sağlıkla minnoşu da kucağına alırsın inşallahhh
cok tsk ediyorum tatlim bnm sende seviliyorsun bnde seni herzaman burda gormek isterim varligin yeterli guzelim ❤?❤????Forumun meleği, iyiki buradasın, her zaman seni görmek isterim canım seviliyorsun ? ??
Tşk ederim güzel düşüncelerin için .)Çok fazla tanıma fırsatım olmadı , fakat kendine has tavırları ve tarzıyla mega’ya yakışan bir yönetici gülümsemesi ve espirileri oldukça dostane ve naif
Canımsın Minnoşum benim bende seni çok seviyorum iyiki geldin ve tanıdım seni kalbimiz bir olsun bedenler yan yana olmasada olur dostluğunla yanımda dur varlığın yeter güzelim ? ?Ah canım benim, çok naif, iyi niyetli, güler yüzlü, samimi, açıksözlü, haksızlığa gelemeyen, gerekirse lafını asla esirgemez, sevdiklerini koruyan kollayan, hiç kimseyi asla kırmayan, anlayışlı aslında ne desem az, bütün kelimeler, cümleler az kalır, seni gerçekten seviyorum, değer veriyorum, benim için önemlisin, bazen belli etmesem bile her zaman kalbimdesin, çok seviliyorsun, güzel yürekli kadın. ???