Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sindy

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Immm bak o süper olar dadlımmmm :*))

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
@Sindy, yaaaaaaaa meleğimmm benim ponçik annecikkk

seni buralarda nasıl anlatsam bilemiyom ki.. öle kelimelerle dans yeteneğim de yok benim..

ama ii ki tanıdım.. ii ki denk geldik dediğim.. beni varlığıyla mutlu eden.. güsel ötesi kalpli dostumsun..

hayırlısıyla sağlıkla minnoşu da kucağına alırsın inşallahhh :giggle:

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
@Sindy, yaaaaaaaa meleğimmm benim ponçik annecikkk

seni buralarda nasıl anlatsam bilemiyom ki.. öle kelimelerle dans yeteneğim de yok benim..

ama ii ki tanıdım.. ii ki denk geldik dediğim.. beni varlığıyla mutlu eden.. güsel ötesi kalpli dostumsun..

hayırlısıyla sağlıkla minnoşu da kucağına alırsın inşallahhh :giggle:
Tsk ederim güzellik rabbim razi olsun güzel dileklerin icin bnde iyiki tanıdım seni mCx bal kız :)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Sevdiğim bir kardeşim

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,764
Forumun meleği, iyiki buradasın, her zaman seni görmek isterim canım seviliyorsun ? ??

Arthur

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,240
Çok fazla tanıma fırsatım olmadı , fakat kendine has tavırları ve tarzıyla mega’ya yakışan bir yönetici gülümsemesi ve espirileri oldukça dostane ve naif

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Ah canım benim, çok naif, iyi niyetli, güler yüzlü, samimi, açıksözlü, haksızlığa gelemeyen, gerekirse lafını asla esirgemez, sevdiklerini koruyan kollayan, hiç kimseyi asla kırmayan, anlayışlı aslında ne desem az, bütün kelimeler, cümleler az kalır, seni gerçekten seviyorum, değer veriyorum, benim için önemlisin, bazen belli etmesem bile her zaman kalbimdesin, çok seviliyorsun, güzel yürekli kadın. :) ???❤️

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Ah canım benim, çok naif, iyi niyetli, güler yüzlü, samimi, açıksözlü, haksızlığa gelemeyen, gerekirse lafını asla esirgemez, sevdiklerini koruyan kollayan, hiç kimseyi asla kırmayan, anlayışlı aslında ne desem az, bütün kelimeler, cümleler az kalır, seni gerçekten seviyorum, değer veriyorum, benim için önemlisin, bazen belli etmesem bile her zaman kalbimdesin, çok seviliyorsun, güzel yürekli kadın. :) ???❤️
Canımsın Minnoşum benim bende seni çok seviyorum iyiki geldin ve tanıdım seni kalbimiz bir olsun bedenler yan yana olmasada olur dostluğunla yanımda dur varlığın yeter güzelim ? ?♥️♥️♥️

Üst Alt