-
-
-
- MFC Puanı
- 297
bu mektup elinde olduğuna göre artık gerçeği biliyorsun bitanem.. sana daha önce söyleyemediğim için çok özür dilerim. biliyorum seni daha önce ara ara kuşkulandırdım ama bunu sana nasıl söyleyebiliridimki. yıkılışını görmek istemedim.. bu acıyı aylardır içimde taşıyorum. sen dahil hiç kimse ile paylaşamadığım sırrım buydu işte. hekes ile birlikte öğrenmeni kendini onlarla bir tutmanı istemezdim... çok özür dilerim .. senden ayrılmak çok zor inan bana birde bunun zamanını bilmemek nasıl yakıyor canımı.. gitmek zorunda olduğum için seni burfada yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. nasıl acı bir bilsen. her sarılışımda sana bu son bir dahagöremeyeceğim sevdiğimi diyordum bu yüzden dolardı gözlrim sana sarılırken.. her defasında sana yalan söylemek de canımı yakardı elbet.. ama bilmemeliydin bu gerçeği.. seni sevdiğim kaar kimseyi sevmedim ben kimse için ağlamadım sana ağladığım kadar. ama bu kadar kısa kalmak seninle bu kadar şeyi kısacık zamana sğdırmak o kadar zor ki.. sana sorduğum bir kaç soru seni çok üzdü biliyorum ma ççıkmıyordu aklımdan..ÖLÜM koşuyordu peşimden.. azrailin nefesini her daim ensemde hissediyordum. senden önce ölmek için yalvaran ben şimdi nasılda kaçıyordum ölümden.. ama nafile ben koştukça o geliyordu peşimden.. sense uzaklaşıyordun sanki.. mecburi vedaydı bu istemeye istemeye gdiyordum bilmediğim bir diyara.. bunu düşündükçe özlüyorum seni... en çokta birlikte yaptığımız şeyleri özlicem.. ama seni cennetin kapısında beklicem bitanem sevdiğim papatya prensesin seni hep bekleyecek.. bundan sonra hayatına bensiz devam edeceksin.. sevgilim ne olur üzme kendini ve topalanmaya çalış.. biliyoru kolay olmayacak.. ama bu aşk seni ayakta tutsun seni hala seviyorum çünkü... benden sonra seversen birini kızmam buna.. evlenirsen ve çocukların olursa birine benim adıma koy.. dudaklarından hep benim adım dökülsün unutma hiç beni.. yada boşver her andığında üzülürsün. özlersin beni biliyorum alışık değilsinki bensiz birşeyler yapmaya.. hayat böyle sınıyor bizi birbirimize.. sevgimizi ölçüyor belkide.. biz bu sevginin büyüklüğünü gösterdik gösteriyoruz da. unutma bitanem seni çok seviyorum.. cennetin kapısında parmağıda yüzüğüm üzerimde gelinliğim ve sevdiğim papatyalar elimde seni bekliyor olacağım. beyaz damatlığını giyip buraya geldiğinde tekrar çok mutlu olacağız... rabbim bizi tekrar burd buluştursun.. seni çok seviyorum beni asla unutma sevdiğim hatunun papatya prensesin..