Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zorla evlendirilmek istenen genç kızı polis böyle kurtardı!

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Adana'da zorla evlendirilen genç kız, nikah esnasında bir fırsatını bulup polisi aradı ve evlenmek istemediğini söyledi. İhbar üzerine nikah salonunu basan ekipler, genç kızı kurtardı.

Ceylan B. (22) annesi ve yakınları tarafından bir kişiyle evlendirilmek üzere Seyhan Belediyesi Nikah Müdürlüğü’ne getirildi. Ancak genç kız evlenmek istemediği için törenden bir fırsatını bulup polisi arayarak “Beni zorla evlendirecekler, şu an Seyhan Belediyesi nikah salonundayız, ben evlenmek istemiyorum beni kurtarın” diyerek yardım istedi.

iha3-660x428.jpeg

(FOTO: İHA)
Bunun üzerine polis ekipleri nikah salonuna baskın düzenledi. Polis, genç kızı salondan dışarı çıkartıp dinledi. Bu arada genç kız gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın yakınları ve annesi de hem olayı görüntüleyen basın mensuplarına hem de polislere tepki gösterdi.

iha2-660x428.jpeg

UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Genç kız uzun süre polis arkasında gözyaşı döktü. Polis, koruma altına aldığı genç kızı bir süre sonra araca bindirip emniyete götürdü. Polis daha sonra ifadesini almak için anneyi de polis merkezine götürdü. (İHA)

iha4-1-660x428.jpeg

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Halen böyle seylerin ve daha da kötü seylerin var olmasi ne kadar da üzücü *

Üst Alt