Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zor sahne için dublör kullanmadı

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Mafya babası İsmet'i canlandıran oyuncu, çekimleri Tuzla'da yapılan sahnelerde 40 km hızla giden iki TIR'ın arasında vince bağlı şekilde uçtu. Dublör istemeyen Taş, o sahnenin çekimi için iki saat boyunca havada asılı kaldı:

"Çekim öncesinde korkmadım desem yalan olur. Ama kendi kendime 'İnsanlar ne aksiyon filmleri çekiyorlar, şu sahneyi çekemeyeceksen bırak' dedim. Vince bağlandıktan sonra da kendimi çok rahat hissettim. Korkmak bir yana, o dakikadan sonra inanılmaz keyif almaya başladım. Süper kahraman gibiydim."
8e0ad20676d8bf211495170c024bc01d.jpg

967c7e83b76932ac471cbec01d66918e.jpg

mynet

Üst Alt