Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zippo Koleksiyoncuları

ruzgarlibahce

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhaba arkadaşlar üniversitemde bu ilgi alanımı paylaşan bir sürü insanla tanışınca burada da bir başlık açayım dedim. Aranızda Zippo koleksiyonu yapanlar illa vardır, ben yıllardır devam ediyorum, hadi burada resimlerini paylaşalım.

Benimkilerin fotoları laptopta yok eve geçince atacağım, ama daha bugün şundan aldım bir tane, mat siyah çok güzel batman gibi hissediyorum kendimi :D

218%20zl.jpg

Siz de sizinkileri paylaşın :D

sefistan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
konu biraz eskiymiş ama yeni konu açmadan önce bir aratayım dedim başka meraklısı vardır mutlaka diye :D

ben de uzun yıllardır zippodan şaşmadım, normal çakmaklara artık parmağım bile yadırgıyor doğru düzgün kullanamıyorum :) geçen ay sevgililer gününde sevgilim de bana parlak mavi bir tane hediye etti bu aralar favorim o, üzerinde parmaklarımı gezdirmek vs acayip güzel bir his, yolda yürürken hep elim cebimde zippo'nun kıvrımlarında gezdiriyorum :D Sapık gibi oldum, ama şaka bir yana gerçekten ayrı bir tat, ayrı bir zevk, özellikle içinize sinen, tam zevkinize göre bir model alınca iyice bağlanıyorsunuz.

P

Pisadam

Misafir
Sigara kullanmam ama bu çakmağı arkadaşlarda gördüğüm zaman mutlaka alırım elime : )

Üst Alt