Malzemeler
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 kg. ıspanak
1 adet kuru soğan
1 kahve fincanı pirinç
1 çorba kaşığı salça
1 kase sarmısaklı yoğurt
Tuz
Zeytinyağlı Ispanak Tarifi
Ispanaklar ayıklanıp yıkanır. İnce ince doğranır. Bir ten*cerede yemeklik doğranmış soğan sıvı yağ ile kavrulur. Salça eklenip biraz daha kavurmaya devam edilir. Ispanaklar tence*reye eklenir. Yıkanmış pirinç ıspanakların üzerine serpilip tu*zu ayarlanır. Yarım çay bardağı su eklenip pişirilir. Buzdola*bında bekletilip soğutulur. Sarmısaklı yoğurt ile servis yapılır.
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 kg. ıspanak
1 adet kuru soğan
1 kahve fincanı pirinç
1 çorba kaşığı salça
1 kase sarmısaklı yoğurt
Tuz
Zeytinyağlı Ispanak Tarifi
Ispanaklar ayıklanıp yıkanır. İnce ince doğranır. Bir ten*cerede yemeklik doğranmış soğan sıvı yağ ile kavrulur. Salça eklenip biraz daha kavurmaya devam edilir. Ispanaklar tence*reye eklenir. Yıkanmış pirinç ıspanakların üzerine serpilip tu*zu ayarlanır. Yarım çay bardağı su eklenip pişirilir. Buzdola*bında bekletilip soğutulur. Sarmısaklı yoğurt ile servis yapılır.