Cohen
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 2 Şub 2013
-
- Mesajlar
- 1,686
-
- MFC Puanı
- 66
Malzemeler
- 2 adet büyük boy patates
6 çorba kaşığı süt
3 çorba kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 çorba kaşığı limon suyu
1 su bardağı ikiye bölünmüş siyah zeytin
1 çorba kaşığı kıyılmış fesleğen
1 tutam adaçayı
Tuz
Nane
Zeytinli Püre Yapılışı
Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyduktan sonra ezin. Bir tencereye alıp üzerine süt, tereyağı, zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip ocakta 5 dakika çevirin. Ocaktan alıp zeytin, fesleğen, adaçayı ve tuz ilave edip karıştırın. Nane ile süsleyerek servis yapın.