Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu, ticaret,muhasebe, bankacılık, sigortacılık, kooperatifçilik, dış ticaret,borsa hizmetleri, bilişim teknolojileri ve diğer iş ve hizmet alanlarında görev alacak veya kendi başına iş yapacak nitelikli insan gücünü yetiştiren, öğrencileri iş hayatına ve yükseköğretime hazırlayan ilköğretim üzerine 4 eğitim yılı süreli meslek lisesidir.
Kasım 1995 ayında Halkalı Ticaret Meslek Lisesinden alınan 849 Lise 9-10-11 öğrencileri ile ilk yıl mezun verebilecek şekilde hizmete girmiştir.
Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Üst Alt