• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zayıflatan sağlıklı içecekler

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
Zayıflatan sağlıklı içecekler
uHjQyF.jpg

Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz içecekler kilo vermenize fayda sağlayabilir. Bu içecekleri kararında tüketerek uygun egzersiz ve diyet programı ile birleştirildiğinde daha hızlı kilo vermenize fayda sağlar.

Kilo vermeye fayda sağlayan içecekler

Limonlu su

Özellikle sabah aç karnına içtiğiniz limonlu ılık su kilo kaybı için en faydalı içeceklerde biri. Limonlu su yağ yakmanıza yardımcı olur ve metabolizmayı da hızlandırır. Kabızlığı giderir.

Aleo veralı su

Aleo vera, içerdiği jelin bir çok kozmetik malzemesinde kullanılmasının yanında, sağlığınıza iyi gelen besinleri sayesinde dünyada en çok bilinen bitkilerden biridir. Sindirimi ve metabolizmayı etkileyen toksinlerin atılmasını sağlar. Az kalorili olması sebebiyle, açlığı gidermek için de az miktarda içilebilir. Öncelikle, bir bıçak yardımıyla aloe vera yaprağını kesin ve içindeki jeli çıkarın. Daha sonra temizlemek için suyun altında yıkayın. Jel temizlenince, karıştırıcıdan geçirin ve iyice karıştıktan sonra suyu ekleyin. Günde yarım ila bir bardak arasında için. Aşırı tüketimden kaçının.

Tarçınlı su

Tarçın popüler bir baharattır ve birçok antioksidan içerir. Vücuttaki yağları yakmakla birlikte düzenli tüketildiği takdirde yağ toplanmasını ve bu yağlar kiloya dönüşmesini engeller. Tokluk hissi vererek açlığı bastırır. Bir bardak suya suya 120 mg ekleyin ve iyice karıştırın.

Yeşil çay

Aç karnına bir çay kaşığı bal ile bir bardak yeşil çayın tadını çıkarın . Yeşil çay metabolizmayı arttırır ve antioksidanlar sunar. Balın da ayrıca antioksidanlar içerir ve yağların yakılmasına yardımcı olabilir. Ekstra faydalar için biraz limon suyu ekleyin.

Buğday çimi

Buğday çimini sokakta gördüğünüz çimenlerden tamamen farklıdır. Buğday çimi yetiştirmek için özel tohumlarından almanız yeterli. Sindirimi destekler. Gaz ve şişkinlik gibi sorunları giderir. En önemli etkilerinden biri bağışıklık sistemini güçlendirir. Buğday çimi yetiştirirseniz, yarım bardak suyla birkaç sapı karıştırın, süzün, birkaç damla limon ekleyin. Kilo vermenize yardımcı olabilir.

Yulaf ezmesi suyu

Bazı yulafları suda kaynatın veya çok sulu yulaf ezmesi yapın ve içip yiyin. Yulaf ezmesinin zayıflama dair kanıtlar var. Fazladan su da zarar vermez.

Sebze suyu

Havuç, salatalık veya kereviz gibi sebzeleri yiyebiliyorsanız suyunu da içebilirsiniz. Düşük kalorili sebzelerin suyunu yaparak tok hissedeceksiniz. Hazırladığınız sebze suyu sizi hem zayıflatır hem de daha sağlıklı yapar.

Elma sirkeli su

Elma sirkesinin sağlığa birçok faydası olmakla beraber kilo vermek için de kullanılıyor. Vücuttaki zararlı toksinleri ve ödem atmaya yardımcı olur. Kandaki yağları, kolesterol gibi zararlı maddeleri de vücuttan atar. Bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı elma sirkesini ilave edin. Tat vermesi için bir kaşık bal da ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız karışımı yemeklerden yarım saat önce içebilirsiniz. Bu karışımı mide rahatsızlığı olmayan herkes yapabilir.

Sonuç

Bu içecekleri aç karnına tüketmek kilo vermenize yardımcı olur mu? Olabilirler. Denemeye değer. Başka bir şey olmazsa, sabahın erken saatlerinde sağlıklı ve iyi besleneceksiniz. Ayrıca bu içecekler size tokluk hissi vereceği için çok daha az yiyip kilo vermenize fayda sağlayacaktır.
 
Üst