• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zamandan Tasarruf Edin ; Kalkules BT Hesap Makinesi

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,087
Mesajlar
5,879
MFC Puanı
20,700
FX-CALC-1.png

Tanımlama:

Sıradan bir hesap makinesi, kalem ve kağıtla karmaşık hesaplamalar yapmakla saatlerce zaman harcadınız mı, sadece başlangıçta bir yerde bir hata yaptığınızı ve baştan başlamanız gerektiğini öğrenmek için? Eğer öyleyse, hayatınız çok daha kolaylaşacak.

Kalkules, tam özellikli bir bilimsel hesap makinesini çeşitli ek araçlarla birleştirir. Bu araçlar (örneğin bir polinom hesap makinesi) sizin için olabildiğince fazla iş yapmak üzere tasarlanmıştır, bu nedenle her kısmi hesaplamayı standart bir hesap makinesine yazarak zaman kaybetmenize ve hata yapma konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Kalkules Ne Yapabilir?

Kalkules'den bazı temel özellikler: karmaşık ifadelerin parantez, değişkenler, sabitler ve fonksiyonlarla değerlendirilmesi gerçek, karmaşık ve modulo sayıları ile hesaplama dört sayı sisteminde hesaplama: ikili, sekizli, ondalık, onaltılık çok çeşitli aritmetik goniometrik ve hiperbolik fonksiyonlar fonksiyon grafikleri işlev farklılaştırması polinomlar ve fraksiyonlarla hesaplama birim dönüştürme temel istatistiksel ve kombinatorik hesaplamalar ifade kütüphaneleri değerlendirme geçmişi ve daha fazlası…

Kalkules Hesap Makinesini kullanmak kesinlikle güvenlidir! Softpedia(yabancı kaynaklı en ünlü free yazılım teknoloji sitesi), Kalkules'ün% 100 Ücretsiz olduğunu garanti eder, yani casus yazılım, virüs, truva atı ve arka kapılar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere herhangi bir kötü amaçlı yazılım içermez. Kalkules iyice test edildi ve kesinlikle temiz bulundu; bu nedenle, herhangi bir bilgisayar kullanıcısı tarafından endişe duymadan kurulabilir.

İndirme :

Kod:
https://www.kalkules.com/download/

NOT:

Yazılım, geniş Türkçe Dil Desteğinde bir html türünde kılavuz dosyası ile beraber gelmekte......
 
Üst