Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yüreğim seninle

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Aşk sesiz çığlıkların yüreklerde yankısıydı Ve Ben susuyordum Seni duydum Uzaklardan çok uzaklardan fısıldıyordun nefesinde sevda vardı sesinde aşk saklıydı.. bir şairin okunmamış mısralarıydı dudaklarından dökülen.. Aşka davet mesajları
bırakıyordu yüreğime Ben dinliyordum Yüreğim sevdanın çıkmaz sokaklarında kaybolmuş yüreğim ıslak, yüreğim soğuk.. Susuşlarda Bir kaldırım taşına çökmüş yapayalnız sessiz çaresiz.. Bir sihirli mısra dokunmuş senin ellerinden, yüreğinden kopmuş Bir gece yarısında sen çiçek açmış şeftali ağaçları arasında gülümseyen sevdam.. Aylardan nisan Kalplerimiz ıslanmış aşk sağanağından Bir AŞK doğdu o gecenin sabahında. Yüreklerimize doluşan her damlada büyüdü sevgimiz Aşk damlalarına boğulana kadar ıslanalım ikimiz Gönlüme sevdiğimi yağdıran yağmur! Al hasretimi götür sevdamın yüreğine dokundur Onu bana damla damla da olsa kavuştur Aşk sesiz çığlıkların yüreklerde yankısıydı Ve ben senin çığlıklarınla ses buldum Ben sevdamı parlayan bir yıldız yaptım.. Gökyüzüm sen ol Gecelerin göz kamaştırsın sevdamın ışığında Ben gecelere kaybolmuş sevda yoksunu âşık Gündüzüm sen ol Güneş ol ışı yüreğime Isıt beni dizelerinle Yüreğim seninle..

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Ben gecelere kaybolmuş sevda yoksunu âşık Gündüzüm sen ol Güneş ol ışı yüreğime Isıt beni dizelerinle Yüreğim seninle..

Duygu dolu dizelerdi.teşekkürler@Destina

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Nereye gidersen git birgün mutlaka ayağın takılıp düşeceksin CANIMA, çünkü santim santim aşk döşedim YOLLARINA...____________

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Hiç bir zaman;
Sen ‪#‎uzaklardasın‬ diye seni ‪#‎HAYAL‬ etmekten.
______________ ‪#‎VAZGEÇMEDİM‬..!!
Adını_________ ‪#‎GECELERİME‬,
Hasretini_____ ‪#‎BUGÜNÜME‬,
Sevdanı______ ‪#‎YARINLARIMA‬,
Yüreğimi ____ ‪#‎YÜREĞİNE‬...
________// ‪#‎MÜHÜRLEDİM‬

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Bakma sen milletin ;
''Birbirinize hiç uymuyorsunuz'' dediğine !
''SEN'' cümleme özne ol ''BEN'' kendiliğimden sana şiir olurum ...
''Birlikte yaşayamazmışız'' sadece laf !
''SEN'' dünyama ülke ol ''BEN'' sana zaten şehir olurum .

Üst Alt