Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yunus Yıldırım Sezonu Kapattı !

PassengeR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0

Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki yönetimiyle tepki çeken hakem Yunus Yıldırım'ın, sezon sonuna kadar Süper Lig'de maç alamayacağı öğrenildi

Lider Fenerbahçe 'nin 2-0 kaybettiği Sivasspor maçının gözlemcisi İlhami Kaplan, hakem Yunus Yıldırım'a son yılların en düşük notunu verdi. Yıldırım'ın 7.1 aldığı ve bu notun hakemlik değerlendirmesine göre 'kötü yönetim' olarak nitelendirildiği belirtildi.

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), Fenerbahçe'nin bir penaltısını vermeyen ve Egemen Korkmaz'a gösterdiği kırmızı kart nedeniyle eleştirilen Yunus Yıldırım'a önümüzdeki 10 haftada hiç maç vermeyeceği öğrenildi.

Öte yandan 1 yıl sonra yaş haddinden dolayı hakemlik kariyeri sonlanacak olan Yunus Yıldırım'ın, bu durum karşısında hakemliği bırakabileceği de gelen bilgiler arasında.

PassengeR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Normal böyleleri için geç bile kalınmış sezon kapatmak :)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
O sezonu kapattı tamam da bizim 3 puan ne olacak :tipik:
En çok hakem hatası bizim maçlarımızda yapılır ama şikeyi yapan yine biz oluruz.
Her neyse GSlılar umutlansın bakalım biraz :tipik:

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
3 puan 3 puan şampiyonluk gidecek ben ondan şeytiriyorum, geçmişte de örnekleri mevcut Bknz:2006. Kaç puan farkla girdik son maçta nasıl kaybettik :tipik: 20:45te şampiyonuz diyen adam bişeyi biliyormuş da söylüyormuş yani :tipik:

Dünkü maçı bilmiyorum, ben artık maç izlemiyorum eskisi gibi. İşte onun yerine onu tutun diyen bi mantık var. Hatayı hata ile düzeltmek gibi :tipik:
Her neyse bugün çok ders çalıştım beynim sulandı sanırım :tipik:

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Oturup bunu mı düşünüyorsun bazen :tipik:
Cem abi kanma bu oyunlara, biz ezilen tarafız, hakkı yeneniz. Orta öğretim seviyesinin altında açıklama yapanlarla muhatap olmamalıyız :tipik:

Üst Alt