Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yola Tükürmeden Yürüyemeyen Erkek

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
En sinir olduğum harekettir.

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
balgam ozellikle . zaten kul hakkina giriyolar, mide bulandirarak.. alcan o Tukurukte bogucan

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
yanlız bakıyorumda hep kotu lafı edenler bayanlar olmus hakaret niye ediyorsunuz ... babadangorme alıskanlığı bu milletin bu iğrenctir yapmam asla yapanıda net ikaz ederim zira felaket midemi bulanırıyor ama hakarette etmem açıkçası ... ikaz ikaz ikaz alışkanlıkları bıraktırır ama bana yapsam biri iprencsin dese saatlerce tukururm inadına ...

ler takısı eklemeyin ben de erkeğim nefret ederim .. mendil diye bişey var en kotu ... kalk lavaboya git ... neyse

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Hiç hoş bir hareket değil.

Üst Alt