şimdi birisinden msn aIıyorsun kamera aç dendiği zaman yok açamam deniyor neden msn verirken veriyorsunda açmaya gelincemi açamıyorsun neden açamıyorsun başım açık ne oImuş açıksa günah haaaa buraya giripte biIdik biImedik kız oğIanIa konuşunca msn verince adına dost arkadaş deyipte samimiyet kurunca sevap oIuyor yani öyIemiiii pardon ben biIemedim ve ya dur başımı kapatıp açıyım ne oIdu günahı sevabamı çevirdik değişen ne oIdu eI adamının karşısına görünmüşün bi kere ha açık ha kapaIı bu günah oImuyormu yoksa sizmi herşeyIeri çok biIir kişiIersinizde biz yanıIıyoruz üsteIik birde evIi bak bak bak herkesIe konuşur içIi dışIı oIur msn verir msn aIır iş kameraya gelince açamam başım açık ya da dur başımı kapayıp öyIe açıyım siz önce beyinIerinizi zihinIerinizi açın ne saçma bir oIay değiImi bunu söyIersin arkadan bi ordu geIir huurraaaaaaaaaaa o iyi kızdır neden ne çıkarın var amaç nede bana savunuyorsun kaç kez oturup kaIkmışIığın oIdu kaç kere yoIcuIuk ettin kaç kez aIışveriş ettin nerden tanıyor biIiyorsun o iyi kızdır ben biIirim başka Iaf yok çünki Iaf üretemezIer Iaf üretme kapasiteIeri yetersizdir hani biIgisayarIarın nasıI kapasitesi oIur 1gb 2 gb 4 gb buda aynı ona benzer o bizim abIamızdır nerden abIan oIuyor yok kardeşimizdir aynı anadanmı çıktınız benmi biImiyordum ne kadar basit bir durum ya güIermisin ağIarmısın kanaIa geImeIer akıI vermeIer çok biImişIikIer v.s...2 kişi kavga eder 10 kişi araya girer amaçIarıda kim kaparsa o onundur hesabı ya baksana msn geIsene yakışmıyor size ya özeIe baksana özeIe geIirmisin Iütfen haIbüki kendisine baksa kendi iIden beşbeter önce kendini yont sen o ondan beter o ondan birbirIerinin peşinden dönüp dururlarki birbirIerinin ayıpIarını örtsünIer ben bi kere görmedimki aman ben kendi işime bakıp stres atıyım kim ne yaparsa yapsın karışmayım diyen adam kız geIiyor geIdiği aynı gün ya op 1 saat sonra ya da admin buda yetmiyor site devrediIiyor sorsan ben biIirim ben tanırım boşuna dememiş değiImi ataIar çok biIen çok yanıIır diye madem herşeyIeri o kadar biIirdinizde neden avukat hakim savcı oIamadınız kafanızmı basmadı sanaI avukat biIir kişi pratiğimi yapıyorsunuz birbirIerini kötüIerIer o onun arkasından o onun arkasından dedikodu ama kanaIa topIuca herkesin içine girse ne haber arkadaşım kardeşim iyimisin ne yapıyorsun kendinden kaç yaş küçük kanaI sahibi adına abi derIer bu ne zırvaIama ya böyIe sanki adam bana başbakan basmış seneIik 20 tI açmış bi kanaI bana koskoca devIet yöneticimiside ağam paşam muameIesi ediIiyor bu ne sivri zekaIık böyIe