Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

YKS nedeniyle sokağa çıkma yasağı başladı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu AYT ve son oturumu YDT dolayısıyla 18.30’a kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması 09.30 itibarıyla başladı.

YKS nedeniyle sokağa çıkma yasağı başladı

Türkiye'de 81 ilde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması başladı.

YKS’nin ilk oturumunun ardından yasak dün 15.00’de sona ererken bugün ise 18.30’a kadar sürecek.

SINAV MARATONU

İçişleri Bakanlığı’nın “LGS ve YKS Tedbirleri” konulu genelgesinde kısıtlama için şu ifadeler kullanılmıştı:

* 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla; cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

YKS’de ilk oturum dün gerçekleştirilirken, bugün yapılacak Alan Yeterlilik Testleri ve son oturumu Yabancı Dil Testi ile sınav maratonu tamamlanacak.

Üst Alt