Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

yine aylardan kasım yine yanlızım

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
1vp0.jpg
[/b]

Yine aylardan Kasım. Yine yalnızım. Adım (adım). Soyadım. Varlığım. Anlayabildiğim
virgs.gif
anlatabildiğim kadarım. Anlasana işte bukadarım.

Aşka şerh düşeliden beri intizarım. Onun için bîzarım. Onun için bu yazım. Yakalandım. Tutuklandım.

Yusuf misâli dipsiz bir kuyudayım ve yine Kasım.

Hani bu sondu
virgs.gif
virgüller birleştir(e)medi. Soru işaretleri sorularını sor(a)madı. Yarım kaldı. Öyle ki imlâya sığmadı.

Yazıl(ma)mış şiirlerim vardı ve söylen(me)miş türkülerim. Sana yakılmış ağıtlarım vardı.

Ne gelirse O’ ndandı. Sonbahardı
virgs.gif
kışa ramak kaldı.

Bu bir düştü
virgs.gif
bulunamayandı. Âşıktı. Maşuktu.

yelkenli_kalemvemum.jpg

Karakalem yazdı bunları. Karanlıktaydı. Sustu önce susuştu. Sûrete sîret gerekti ya! Dile de sûkut düşerdi. Lâl olmuştu kalem
virgs.gif
silgi ve her nicesi…

Küçük yüreğim büyük ayrılıkları kaldıramadı. Büyük sevdalar sığmadı sığamadı küçük yüreğime. Benim suçum muydu yüreğimin küçük olması! Söylesene..!!

Yeterdi bukadar. Yol görünmüş
virgs.gif
gelmişti vakt-i visâl.

Dilinde son kelâm

Hoş-Ça-Kal(dı)…

Üst Alt