-
-
-
- MFC Puanı
- 29,224
Yıllar Sonra Açıkladı: Barış Manço"nun Gizli Aşkı...
Şenay Düdek, 17 yıl önce hayata veda eden Barış Mançonun bekar olduğu dönemlerde gizli bir aşkı olduğunu yazdı.
Magazin yazarı Şenay Düdek, yıllar sonra Barış Mançonun bekar olduğu dönemde yaşadığı gizli bir aşkı anlattı. Sosyal medyadan paylaşmasının sebebinin, bu aşkın sonradan afişe olmuş olması olarak açıkladı.
Magazin yazarı Şenay Düdek, yıllar sonra Barış Mançonun bekar olduğu dönemde yaşadığı gizli bir aşkı anlattı. Sosyal medyadan paylaşmasının sebebinin, bu aşkın sonradan afişe olmuş olması olarak açıkladı.
BARIŞ MANÇO ve GİZLİ AŞKI
Çok iyi iki dostuk.Sırdaştık
Hiç kırılmadık.1978 olabilir
İzmir Fuarı.Ben o tarihte gencecik bi gazeteciyim.Rahmetli Barış her geldiğinde, üvey babası ile Karaca Otelinde kalırdı.O aralar bekardı.Ama ayni kadroda çalıştığı bi sanatçı dostuna aşık olmuştu.Kızın hiçbir şeyden haberi yoktu.Barış bi görevli ile anlaşmış.Her sabah el, ayak çekilince kızın kapısına kırmızı bi Gül bıraktırırdı.Kız da benim çok yakın dostumdu..Bi akşam meşhur Topçuda tüm kadro yemek yerken kızYahu kimdir bilmiyorum.Kafayı sıyıracağım.Hıyarın biri her sabah kapımın önüne bi Gül bırakıyor.Kimsen çal kapıyı söyle değil mi?diye konuşmaya başladı
Barış kıpkırmızı oldu
Ben de
Barış o Gülleri bıraktırmaya, o naifliğe devam etti.Fuar bitiminde ben dayanamadım.Barışın da izni ile.O Gülleri Barışın bıraktırdığını söyledim.Kız ki o da bekardı,Yahu niye söylemedi ben de ondan çok hoşlanıyordumdedi
Bu kız Seyyal Tanerdi
Daha sonra AFİŞE oldukları için burada ANLATTIM
Benim için ADAMDI, Harika bi insan,gerçek sanatçıydı.Nurlar içinde yat
Bu arada Barışın kıyafetlerinin çoğunu İzmirli modacı benim de can dostum Ertan Kayitken dikerdi
Sözcü