Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Kuruluş 21 Temmuz 2010

Tür Devlet

Eğitim dil(ler)i Türkçe, İngilizce

Rektör Prof. Dr. Metin Doğan

Konum Ankara, Türkiye

Web sitesi ybu.edu.tr

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara'nın beşinci devlet üniversitesi olarak (27648 Sayı ve 21 Temmuz 2010 tarihinde T.C. Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca) 7 fakülte, 1 yüksekokul ve 4 enstitü ile 1 Konservatuvarla kuruluş, 2011-2012 Öğretim yılında öğrenci alımına başlamış bir devlet üniversitesidir.
2011-2012 eğitim öğretim yılında, Tıp, Hukuk, Siyasal Bilgiler ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülteleri ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümleriyle kapılarını üniversite adaylarına açtı.

Akademik birimler

Fakülteler

Tıp Fakültesi

Hukuk Fakültesi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Siyasal Bilgiler Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

İşletme Fakültesi

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

Enstitüler

Fen Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Bilimleri Enstitüsü