- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
- 4 Kilogram Yeşil Domates
- 3 Dal Kereviz
- 1 Baş Sarımsak
- 1 Adet Limon
- 1 Demet Dereotu
- 3 Adet Defne Yaprağı
- 2 Adet Sivri Biber
- Yeteri kadar Kaya Tuzu
- Yeteri kadar Su
Yapılışı:
Domatesleri iyice yıkadıktan sonra üst kısımlarına iğne ile 2-3 delik açın.
Bekletmeden turşu kabına yerleştirin. Aralarına dereotu, limon dilimleri, sarımsak, defne yaprağı ve sivri biber koyun.
Salamura suyunu koyduktan sonra, turşu kabının ağzını kapayın. Oda hararetinde ekşimeye bırakın.
Zaman zaman suyunu savurup üzerinde biriken beyaz köpüğü kaşıkla alıp atınız.
Bekletmeden turşu kabına yerleştirin. Aralarına dereotu, limon dilimleri, sarımsak, defne yaprağı ve sivri biber koyun.
Salamura suyunu koyduktan sonra, turşu kabının ağzını kapayın. Oda hararetinde ekşimeye bırakın.
Zaman zaman suyunu savurup üzerinde biriken beyaz köpüğü kaşıkla alıp atınız.