-
-
-
- MFC Puanı
- 0
Ziynet Sali
Halkımla gurur duyuyorum.
Yonca Evcimik
Ülkeme aşık olduğum için bugün bu şekilde giyindim. Vatanımı seviyorum.
Simge Sağın
Halkımız destan yazdı.
Gülben Ergen - En şanlı gün
Bütün birliğin, birlikteliğin, tek güç olmanın, farkındalığın, tek bayrak altında olmanın en şanlı gününü yaşıyoruz. Bugün çok gururlu bir gün hepimiz için. Bugün demokrasi için, bugün tek yürek olmak için birleşmiş bulunuyoruz. inşallah bu günü biz hiç unutmayacağız, dünya da Türkiye Cumhuriyetinin gücünü unutmayacak.
Kıvanç Tatlıtuğ: Hiçbir büyük güç ülkemizi yıkamaz. Biz birlikte olduğumuz sürece bize hiçbir şey olmaz.
Gülşen:
Burada olmadığı için hiçbir sanatçıyı eleştirmemeliyiz. Zaman birlik olma günü. Bugünü ileride çocuğuma anlatacağım.
Bengü: 15 Temmuzdan bu yana halkımız sokaklarda destan yazdı.
Mustafa Sandal
Bugüne kadar hep siz, bizi alkışladınız. Şimdi biz kahraman halkımızı alkışlamaya gidiyoruz diye konuştu.
Doğan Müzic Company Genel Müdürü Samsun Demirde mitinge katıldı.
Yenikapı'da yerini alan İbrahim Tatlıses Gazilerimize sağlık, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Onlar cennetin kapısını açacak. Bu kadar insanın hayatını kurtardı. Her şey Allahtan. Ben dedim ki hiçbir şey olmaz. Markete git şunu al, bunu al dediler. Ne münasebet dedim. Her şey Allahın emriyle olur dedi.
Mitinge katılan İbrahim Tatlıses, duygularını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
Kenan İmirzalıoğlu: Buradaki tabloyu görenler umarım bu ülkenin yıkılmaz bir bütün olduğunu anlamıştır.
Hande Yener
Bütün halkımız gönülden burada... Demokrasi için tüm dünyaya varlığımızı göstermek için hepimiz el ele ülkemize sahip çıkmak için gittik.
Bergüzar Korel
Yenikapıya eşi Halit Ergençle birlikte giden Bergüzar Korel, Hep söylediğimiz gibi, biz Türkiye için buradayız. Birlik ve beraberlik adına, bir Türk vatandaşı olarak görevimizi yerine getirmeye geldik. Her zaman barıştan yana olduk. Hep bunu anlatmaya çalıştık, bugün de demokrasi ve barış için buradayız. Çok mutluyum dedi.
Halit Ergenç
Tüm siyasi görüşleri ve ideolojileri bir tarafta bırakarak, tüm halkımız gibi meydanlardayız.
Orhan Gencebay
Tüm Türkiyenin yüreği aynı duyguyla çarpıyor. Muhalefet ve iktidar, hepimiz aynı duyguda birleşiyoruz. Bu bir rüya gibi ama demek olabiliyormuş, bunu bugün gösteriyoruz. Bu birliktelik için tüm liderlere teşekkür ediyorum dedi.
Özcan Deniz
Bu ülke uzun süredir imajı, ekonomisi, yönetimi ve birlik beraberliği göremiyordu. 2000li yıllardan sonra bu eksikler düzeltilmeye başladı. Artık yeni Türkiye var.
Murat Boz
Çok mutluyum. Çünkü bu hain darbe girişimi sağ sol fark etmeksizin tüm halkımızı bir araya getirdi. Bu çok önemli bir şey. Biz de sanatçılar olarak tabii ki bu mitingde yerimizi alıp milletimizin yanında olduğumuzu göstermemiz gerekiyor.
Işın Karaca - Murat Boz - Funda Arar
Yılmaz Erdoğan - Kenan Doğulu
Ömür Gedik - Behzat Gerçeker
Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi
Kenan Sofuoğlu ve motosikletçi arkadaşları
Nilgün Belgün - Demet Akbağ
Ece Erken - Alişan
Yavuz Seçkin - Hayko Çepkin
Tülin Şahin - Sibel Can
Eser Yenenler - Oğuzhan Koç - İbrahim Büyükak
KAYNAK : ünlülerin sosyal medya hesaplarıdır.