Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeniden Hedef Şampiyonlar Ligi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
111840117228.jpg

Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekibin Drogba ve Sneijder'i alarak çok isabetli transferler yaptığını söyledi. Başkan Aysal'ı başarılı bulduğunu belirten Süren, "Başkan ve yönetim müthiş hamleler yapıyor. Bu hamleler gözardı ediliyor. Hep negatif bir yaklaşım var, ben de zamanında aynı sorunları yaşadım. Eleştirilerden vazgeçilirse yapılanlara müspet olarak bakarsak daha başarılı olacağımıza, ileriye
gideceğimize inanıyorum" diye konuştu.

2013 RUHUNU AYAKLANDIRMALIYIZ
Yeni transferlerle Galatasaray'ın Schalke'yi eleme ihtimalinin yükseldiğini kaydeden Süren sözlerini şöyle sürdürdü: "Son uluslararası büyük başarımızın üzerinden 13 yıl geçti. Bunu da artık fazla konuşmamak lazım. Ben de biblo olarak duruyor. Güzel bir hatıra oldu. 2000 ruhu 2000'de kaldı. 2013'teyiz, 2013 ruhunu ayaklandırmamız lazım. Schalke'yi geçersek Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar gidebileceğimizi düşünüyorum. Bu Türkiye'nin imajı açısından da güzel olur."​

Üst Alt