-
-
-
- MFC Puanı
- 18
Yeni Racon Sözler 2012 2013 2014
Ne Piskopatın Kralıyız, Ne de Silahın Meraklısıyız, Biz Sadece Hayatın Gerçek imzasıyız Delikanlıyız…
Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de
Biz Hataları Değil, Hatalar Bizi Buldu.. Biz Yalanları Değil, Yaşadıkca yalanlar Bizi Yaşatmaz Oldu.
Biz sevgiliye çiçek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz. biz feleğin çemberinden geçmiş alemci gençleriz…
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir.
Biz Aşkımızı Kâgıtlara Değil Kalbimize yazarız, Biz Sevgimizi Mesajlarda Değil Gözyaşlarımızda Saklarız..
Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa Kapak Olsun
Sigaramın Dumanı Gibi Yok Olursun Karşımda, Sıgaramı yaktığım Gibi Senide Yakarım Aklını Alırım.
Yol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesi m sen olsan şimdi ÖLÜRÜM!
Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihten de ben silerim.
Çocuk Yok karşında ANlatma Masal, Kurbağa Bekleme Olursun Sanal, Bizim Sevgimiz herzaman real, Delikanlı Gibi Seviyoruz Ağır Abileri izliyoruz...
Ne Serseri Dinler Yüreğim Ne Delikanlı Bilir beynim benim Sadece Abiyim Alayına Giderim...
Karanlık Gecelerde Çıkar ismimiz Aleme Ağır Abidir Adımız Bilir Alem Bizi...
Kahvede iceriz Çayımızı 3 Şeker OLmaz Bizde Delikanlı 2 Şekeri Atarız Tavşan Kanı Cayımıza Sohbet Ederiz Bizden Büyük Adamlarla..
Siz Sokakların Efendisi Sandığınız Semtlerin Çocuklarısınızı, Bizler Sizlere Bağışlakdık O Sokakları...
Silahımda 14 Mermi Çekerim geceleri silahımı Sıkarım Etrafıma Aşığım Aşık Oluyorum Sana Deli...
Kurşun kadar Hızlı yaşarım hayatı Boş Kovan Gibi Düşmem Doludur Barutum Geceleri Alırım Arabamı Giderim Belanın Olduğu Yere...
Güneş Yüzlüm benim Senin için KaranLıkLardan Çıkıp Takdım belime Silahımı Ağır Abi OLmanın Yoktur Hesabı...
Hayatım Senin yolunun üstüne çizilmiş Gülüm Sensiz OLamam, Yoluna Çıkarım Herseferinde Hayalinle yatarım Soğuk gecelerimde...
Deyer vermeyiz dunya malına boyun eymeyiz allah kuluna dostluk bizde böyledir ölùrüz dostumuzun ugruna
Felek Gelir Hava atar Azrail Gelir Şaka yapar Ölüm Gelse Ne yazar ...!
Polat degiliz kine elif gibi sevdimiz olsun cerah pasalı degilizkine arkamızda abimız olsun istanbulu degilizkine fevrarimiz olsun ankaralı degilizkine paramız olsun amedli degilizkine seklimız olsun urfalı degilizkine havamız olsun RaHAT OLSUN HERKES ANTEPLIYIZ BıRAKında Farkımız Olsun...
Sen Ben!m Heves!m Deg!L Nefes!ms!n Aşk!mmm