Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

yeni heyecan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FLaMeNG

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -53
merhabalar efendim.

adım zafer 41 yasında evli istanbulda yaşayan biriyim.Uzun zaman sonra yeniden bir forum sitesine üye oluyorum.İnsallah memnun kalırım.

2009 yılında ilk forum sitesine üye olmustum.2016 yılının basına kadarda devam ediyordum.Bircok yerde bir cok görevde bulundum bir ara kendi sitemizi bile kurmustum.Fakat üye olan üyelik yapan arkadaşların bazıları ya küçük olduğundan yada klavye delikanlılıklarından bu yılın basında Adminlik görevini bırakarak bugüne geldim.

Ama özlemişim.Burası karsıma geldi üye oldum.

Genellikle spor haberleri paylaşırım.Vizyona girecek filmleri ilgi alanımdır.Siteyi tanıdıkca paylaşımlarım artar.

Uzun konustum artık özlediğim işi yapayım

Saygılarımla.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,573
aramıza hoşgeldin. Abi konularında link çıkışı vermediğin sürece istediğin haberi paylaşabilirsin.

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
hoşgeldiniz iyi forumlar iyi eğlenceler

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Merhaba aramıza hoşgeldin. Keyifli forumlar.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Hoşgeldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt