Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni Ferrari

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
1379196077230.jpg

Yeni Ferrari
Bruma ilk maçında futbolu ile gönülleri fethetti. Cimbom'un yeni Ribery'si olması beklenen Portekizli oyuncu, "Bu daha başlangıç. Takıma ısındıkça her şey çok daha iyi olacak" dedi

Galatasaray'ın gözünü kırpmadan bonservisine 10 milyon euro yatırdığı 18 yaşındaki Bruma, ilk maçında iyi bir seçim olduğunun izlenimini verdi. Akıllı oyunu, yerinde pasları, sert şutları ile solda yeni bir nefes olan genç yıldız, etkili futbolu ile Galatasaray'ın elinden kaçırdığı Ribery'ye benzetildi. Taraftarın 'Yeni Ferrari'si olması beklenen Bruma, Antalya maçının özel bir düello olduğunu söyledi. İlk maçını Portekiz basınına değerlendiren Bruma, "Hocam bana maçtan bir gün önce 25-30 dakika oynayabileceğimi söylemişti. Sahaya girdiğimde heyecanlandım" dedi.

PUAN KAYBINA ÜZÜLDÜM
Galatasaray'ın yeni transferi, Antalyaspor maçında kısa sürede başarılı bir oyun ortaya koymasına karşın mutlu olmadığını ifade etti. Bruma, "Maça iyi başladık ancak yenik duruma düştük. Ardından beraberliği sağladık, galip gelemediğimiz için üzgünüm" sözlerini kullandı. 62. dakikada Emre Çolak'ın yerine oyuna giren ve futbolu ile herkesi kendisine hayran bırakan oyuncu şöyle konuştu: "Galatasaray'da daha yeni başladım. Takıma ısındıkça her şey daha iyi olacak. Taraftarın verdiği desteğe karşılık vermek istiyorum."

Üst Alt