Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yaz Mevsimde Nasıl Makyaj Yapmalıyız?

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Yaz aylarında aşırı makyaj, aşırı süs, aşırı saç yaz ayları için uygun değildir. Yazın olayı doğal güzelliktir.

Kış renklerinden uzak durun

Yaz aylarında makyaj ve kıyafet renkleri değişiklik göstermelidir. Yazları mercan, pembe, beyaz, sarı gibi daha açık ve neşeli renklere yönelin.

Yanınızda makyaj temizleme mendili bulundurun

Makyajınız sıcaktan bozulduğunda, makyaj çıkartıcı mendiller sizi kurtaracaktır.

Koruyucusuz makyaj ürünü kullanmayın

Güneşten korunmak, yazın bir numaralı kuralıdır. Makyajınızı yaparken, malzemelerinizin de güneşe karşı koruyucu özellikli olmasına dikkat edin.

Cildinizin parlamasına izin vermeyin

Cildiniz, yazın daha çok yağlanır. Parlamasını önlemek için, parlama karşıtı bir fondöten ya da yağ alıcı kağıtlar kullanabilirsiniz.

Dudaklarınıza kullandığınız ürünleri değiştirin

Yaz aylarında şeffaf parlatıcı veya nemlendirici rujlar çok daha güzel görünecektirler.

Yazın daha rahat ve doğal olmanızı ve bu güzel günlerin keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz!

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
bir erkek olarak yazıyı beğenmen ve yorum yapmanda ayri bi güzel darkman :) konuya katılımın için seni tebrik ediyorum :):)

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
hah ha :) Ben kahve tonu göz makyajı ya da ruj sürüyorum yaz aylarında 2 sini bir arada yapmıyorum. Bu yıl yazı göremedik zaten :)

Üst Alt