-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Seks öncesi, seks sırasında ve seks sonrasında yapılan sohbet çiftin hem aralarındaki bağı güçlendiriyor hem de ilişkilerine renk katıyor. Erkekler genellikle seksten sonra kendi kabuklarına çekiliyorlar. Kadınların bu durumu anlayışla karşılamaları ama kabullenmemeleri ve yatak sohbetleri yapmak için onları teşvik etmeleri gerekiyor. Bu onların ilişkilerinin ve seks hayatlarının daha iyiye gitmelerini sağlıyor. Peki, yatakta neleri konuşmak neleri konuşmamak doğru olur?
Bana sarılış şekline, öpüşüne, dilinle veya elinle yaptığın şeylere bayılıyorum!, Çok güzelsin!, Çok tatlısın!, Kokuna bayılıyorum!, Hadi tekrar yapalım!, Oral seksin beni çıldırtıyor! gibi cümleleri yatakta konuşmak mümkün Erkek kadının kulağına birkaç kelime fısıldıyor ve o hızlı hızlı soluk alıp vermeye başlıyor. Erkek konuşmaya devam ediyor ve o daha fazla tahrik oluyor. Sonunda kadın erkeği gerçekten istiyor ama erkek Henüz değil! Sabırla beklemen lazım! Hak etmen lazım! diyor. Kadın daha fazla isteyene kadar erkek konuşmaya devam ediyor Çiftin bu şekilde tutkulu konuşması ve bunu bilmiyorlarsa öğrenmeleri mümkün.