Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yasak bitti, Bursa'da gece yarısı trafik oluştu

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Bursa'da uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından gece yarısı kendini dışarıya atan Bursalılar kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Günde ortalama 250 bin aracın geçtiği Acemler Bulvarı'nda adeta duran trafik havadan böyle görüntülendi.

Corona Virüs tedbirleri kapsamında Bursa'da da uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağı gece yarısı itibariyle sona erdi. Yasağın sona ermesinin ardından 2 gündür evlerinden dışarıya çıkmayan Bursalılar adeta kendilerini sokaklara attı.

Gece geç saatler olmasına rağmen dışarıya çıkan Bursalılar, günde ortalama 250 bin araç geçişinin olduğu ve bu özelliğiyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden bile daha fazla araç geçişinin olduğu Acemler Kavşağı'nda trafik adeta durma noktasına geldi. Adım adım ilerleyen araçların oluşturduğu kilometrelerce kuyruk havadan böyle görüntülendi.

Yasak bitti, Bursada gece yarısı trafik oluştu

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,533
nilüferden osmangaziye geçiş hattaı gerçekten yoğun bi yer ve nefret ettiğim bi yer, Allahtan bana pek yakın değil, mesai harici geçmem oralardan ama gece 12 den sonra ne işleri var anlamak mümkün değil.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,533
orda tünel yapılacak yer yok malesef

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı