Geçmiş nedir? Takılıp kalmalımıyız geçmişe? Yada yaptığımız hatalara günlerce ağlar ''keşke''lerle başlayan cümlelermi kurarız..!? Peki nedir yarın? 24 saatin bitiminden sonraki dakikalarmı? Bence yarın:''an'ın sonrası'', geçmiş ise ''an'ın öncesi''.. zaman kavramını koyan bizler değilmiyiz..illaki 24 saatlik dilimleremi bağlı kalmak zorundamıyız.. Ben zamanımı an'ın içinde dilimlendirdim...takılıp kalırız geçmişe.. ''ah keşke şöyle yapsaydımda'' ''keşke söylemeseydim'' falan filan.. bu cümlelerle an'ımızda gidiyor yarınlarımızda.. halbu ki an'ımızda geçmişimizin yarını değilmiydi? yarınların üstünü ne güzelde örtüyoruz geçmişimizle.. Halbuki geçmişten sadece ders çıkartılır.. Geçmişlerimizin hüzünlerine takılıpta an'ımızın yarınımızın içinde boğulmamalıyız..''yarın'' kelimesine dikkat ettinizmi hiç? Y/ARIN....!!! Yarın oldu artık.. Geçmiş bitti..Yarındasın şu an! Arın.. Hatalarından arın..Arındır kendini.. ''Geçmişte yaptım ama şu an yapmıcam'' de..! Takılma bu kadar ders çıkar sadece.. Tövbe yüklü dualarınla bırak kendini merhametli Rabbimizin kucagına.. Yudumla Rabbimizin şefkat pınarından.. Her an Y/ARINLA kendini...Y/ARINDIR kendine. -TzcN