Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yarın..

TzcN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Geçmiş nedir? Takılıp kalmalımıyız geçmişe? Yada yaptığımız hatalara günlerce ağlar ''keşke''lerle başlayan cümlelermi kurarız..!? Peki nedir yarın? 24 saatin bitiminden sonraki dakikalarmı? Bence yarın:''an'ın sonrası'', geçmiş ise ''an'ın öncesi''.. zaman kavramını koyan bizler değilmiyiz..illaki 24 saatlik dilimleremi bağlı kalmak zorundamıyız.. Ben zamanımı an'ın içinde dilimlendirdim...takılıp kalırız geçmişe.. ''ah keşke şöyle yapsaydımda'' ''keşke söylemeseydim'' falan filan.. bu cümlelerle an'ımızda gidiyor yarınlarımızda.. halbu ki an'ımızda geçmişimizin yarını değilmiydi? yarınların üstünü ne güzelde örtüyoruz geçmişimizle.. Halbuki geçmişten sadece ders çıkartılır.. Geçmişlerimizin hüzünlerine takılıpta an'ımızın yarınımızın içinde boğulmamalıyız..''yarın'' kelimesine dikkat ettinizmi hiç? Y/ARIN....!!! Yarın oldu artık.. Geçmiş bitti..Yarındasın şu an! Arın.. Hatalarından arın..Arındır kendini.. ''Geçmişte yaptım ama şu an yapmıcam'' de..! Takılma bu kadar ders çıkar sadece.. Tövbe yüklü dualarınla bırak kendini merhametli Rabbimizin kucagına.. Yudumla Rabbimizin şefkat pınarından.. Her an Y/ARINLA kendini...Y/ARINDIR kendine. -TzcN

TzcN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Teşekkür ederim Matilda'cım sıkılmayıp okuduğun için.. :)

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Sıkılmak mı asla hiç bir yazını okurken sıkılmadım, çok içten çok güzel...

Yarın'a gelecek olursak eğer yarın benim kafamda yarattığım ütopyam, herşeyin daha güzel olacağını hayal ettiğim bir zaman kavramı.

Üst Alt