Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yaramaz Adamın Yaramaz Aşkı

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Balkonda sabah güneşinin tadını tüyleri yolunmuş yalnız bir horoz gibi çıkarmaya çalışıyorum. Karşı yamaçtaki görünen toprak alanlar yeşilliğe
kucak açmış. Bahçedeki erik ve kayısı ağacı neşeden ne söyleyeceklerini
şaşırmışlar. Pek kışı görmeyen bir şehirde kış her halde hasretini bırakarak ıraklaşıp gitti. Merhaba bahar!

Merhaba Bahar. Sana da bana da merhaba.

Az sonra basıp gideceğim. Caddeler bomboş, şehirde çok çalışan insanlar henüz uykularda düşlerde olacaklar. O minyon kadını görmeyeceğim örneğin. O kadın hakkında bir şiir yazmayı düşünüyordum kaç zamandır. Gözlerini kaçırmadığı an yazabilirim. Şiiri verir miyim vermez miyim minik parmaklarına bir kıvılcım hesabı tutuştura bilir miyim henüz bilmiyorum?

Senin bu konu da düşünceni alamıyorum örneğin. Alsam ne olacak. Aradan onca zaman onca yıl geçti. Kimseyle yaramazlık yapmadığıma göre demek ki ben seninle sevmişim yaramazlıklarımı. O kısacık gecelerde kısacık anlarda ne yaşadıysak yaşadıysam yaşadıysan örneğin...

Bu sabah bu bahar sabahı efkâr denen illetin içine bir yaprak gibi düştüm.
Düşerken düştüğümü eminim bir sen hissetmişsindir. Aslında dün sabah
fırtınada geçen seneden son bahardan kalan bir yaprakta yanağıma hızla
çarpmış çizmesine ramak kalmıştı.

Süt bebeleri gibi oldum. Seni özlesem ne özlemesem ne! Sonuç olarak resmi bir kâğıt her zaman masamın üzerinde...

En sevdiğin yaramazınındım senin, sonradan yaramaz adam oldum değil mi?

Necmi Dayan

Üst Alt