27 May 2019 #1 Herkül Canım Dedem Admin Konum BERGAMA Üyelik Tarihi 4 Haz 2013 Mesajlar 32,171 MFC Puanı 62,236 Yanyana - Eli Böğründe KebapTarifi
27 May 2019 #2 Sezen Ne Diyosak O.... Emektar Üye Üyelik Tarihi 22 Eki 2015 Mesajlar 14,574 MFC Puanı 28,888 Herkül abi bu nefis bi yemek anlatılmaz yemek lazım ama Maraş da yemeli
27 May 2019 #3 Herkül Canım Dedem Admin Konum BERGAMA Üyelik Tarihi 4 Haz 2013 Mesajlar 32,171 MFC Puanı 62,236 Sezen adlı üyeden alıntı: Herkül abi bu nefis bi yemek anlatılmaz yemek lazım ama Maraş da yemeli Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun da, Tabi sen ye bize de Maraş'a git orada ye dersin insan bi yapar da buyur eder yani :s59:
Sezen adlı üyeden alıntı: Herkül abi bu nefis bi yemek anlatılmaz yemek lazım ama Maraş da yemeli Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun da, Tabi sen ye bize de Maraş'a git orada ye dersin insan bi yapar da buyur eder yani :s59:
27 May 2019 #4 Sezen Ne Diyosak O.... Emektar Üye Üyelik Tarihi 22 Eki 2015 Mesajlar 14,574 MFC Puanı 28,888 Herkül adlı üyeden alıntı: Afiyet olsun da, Tabi sen ye bize de Maraş'a git orada ye dersin insan bi yapar da buyur eder yani :s59: Genişletmek için tıkla ... senin canın sag olsun valla gecen pazar maraş a gidip yedik süper bişey sen gel ben size yaparım abi
Herkül adlı üyeden alıntı: Afiyet olsun da, Tabi sen ye bize de Maraş'a git orada ye dersin insan bi yapar da buyur eder yani :s59: Genişletmek için tıkla ... senin canın sag olsun valla gecen pazar maraş a gidip yedik süper bişey sen gel ben size yaparım abi
28 May 2019 #5 Herkül Canım Dedem Admin Konum BERGAMA Üyelik Tarihi 4 Haz 2013 Mesajlar 32,171 MFC Puanı 62,236 Sezen adlı üyeden alıntı: senin canın sag olsun valla gecen pazar maraş a gidip yedik süper bişey sen gel ben size yaparım abi Genişletmek için tıkla ... Yağmasan da Gürle derler bizim buralarda :a35: Teşekkür ederim, yapacağına eminim. Ellerin dert görmesin çok sağolasın...
Sezen adlı üyeden alıntı: senin canın sag olsun valla gecen pazar maraş a gidip yedik süper bişey sen gel ben size yaparım abi Genişletmek için tıkla ... Yağmasan da Gürle derler bizim buralarda :a35: Teşekkür ederim, yapacağına eminim. Ellerin dert görmesin çok sağolasın...