Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yalnızlıktan başka çaren yok

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    189
5ce381217152d80c687cedc5.jpg

İddiaya göre, Aslı Turanlı'nın bu aşkı özellikle sosyal medyada reklam için kullanmak istemesi ayrılığı beraberinde getirdi.Aslı Turanlı dün Twitter sayfasında kafa karıştıran bir mesaj yayınladı...
Turanlı, "İnanıp sevgili olduğun zaman 'Mavi gibisin Aslı, her tonun güzel', İnanmayıp ayrıldıktan sonra 'Orangutan mübarek'... Hiç adil değil! Yalnızlığı sevdiğinden değil, başka çaren yok" notunu paylaştı.Takipçileri "Ata'ya gönderme yaptığın belli" şeklinde yorum yapınca, Aslı Turanlı mesajını sildi.

Dün Twitter'dan yapılan açıklamanın Aslı Turanlı tarafından yapılmadığı ortaya çıktı.

Instagram adresinden açıklama yapan Turanlı şunları söyledi; Son iki gündür Twitter profilimden tarafımdan atılmadığı halde ben atmışım gibi yorumlanarak şahsıma yönelik yargısız infaz yapılmaktadır. Twitter profilim bilinmeyen şahıslar tarafından ele geçirilmiş ve söz konusu cümleler bu şahıslar tarafından yazılmıştır. Kaldı ki söz konusu yazılarda herhangi bir isim geçmemiş ve vurgulanmamıştır. Sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik ağır eleştiriler beni fazlasıyla üzmüştür. Ortaya çıkan bu durumdan ötürü üzüntümü dile getirmek isterim. Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Hürriyet​

Üst Alt