Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yalnız Kadınlar Sarılmak İçin Para Ödüyor

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Yalnız Kadınlar Sarılmak İçin Para Ödüyor

Sevgiye ve şefkate aç kadınlar, yabancı erkeklerin kendilerine sarılması için onlarca dolar ödüyor. 41 yaşındaki Saskia Fredericks de bu kadınlardan sadece bir tanesi.

New York merkezli çalışan profesyonel 'sarılgan'lar, kariyer odaklı hayat yaşayan yalnız kadınlara insanlarla iletişim kurmanın keyfini yaşatmak için, 80 dolar ücret talep ediyor. Müşterilerine sarılan, kucaklayan hatta flört eden sarılganlar, işlerinde kesinlikle cinselliğe yer olmadığını özellikle vurguluyor.

KOCASI BAŞKA EYALETTE OLDUĞU İÇİN YALNIZLIK ÇEKİYOR
Saskia Fredericks, bir yıldan fazla bir süredir sarılma hizmetini kullanan müşterilerden biri. Kocasını ayda sadece birkaç gün görebildiği için bu servise başvurmuş. Aktris olma gayesi peşinde koşan masöz Saskia'nın kocası Arthur (45), Amerika'nın Connecticut eyaletinde yaşıyor ve polis teşkilatında ulusal muhafız olarak görev yapıyor. Çift birbirinden uzakta zaman geçirdiği için kendini yalnız hisseden ve insanlarla iletişimde sıkıntılar yaşayan Saskia, kocasının da desteği ve onayıyla ayda iki kez sarılma hizmetine başvuruyor.

aE0ERz.jpg

KOCASI KORUMACI OLDUĞU İÇİN KISKANMIYORMUŞ
Masöz kadın; "Kocam polis teşkilatında bir teğmen ve sürekli 7/24 devriyede. Sürekli bir arada olamıyoruz çünkü ben New York'ta o ise Connecticut'ta yaşıyor. Yüzde doksan dokuz eminim ki kocam beni kıskanmıyor çünkü sürekli onunla iletişim halindeyim ve bu konuyu kendisiyle konuşuyorum. Belki birbirimizi daha fazla görme imkanımız olsaydı birlikte çiftlerin sarıldığı seans hizmetine giderdik. Kocamın bunu polis arkadaşlarına anlatabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum ama kendisi açık fikirli biri. Kıskanç olduğundan daha fazla korumacı bir karaktere sahip olduğu için ben güvende olduğum sürece o da mutlu oluyor." sözlerini sarf etti.

L3E3Xo.jpg

SARILMA HİZMETİ, VERİMLİ BİR İŞ MODELİYMİŞ
Profesyonel sarılma işi New York'ta hızla büyüyor. Cuddlist.com adlı site üzerinden müşterilerine ulaşan firmanın kırktan fazla çalışanı bulunuyor. Firma haftada ortalama 200 müşterisine sarılma hizmeti sağlıyor. Firmanın CEO'su Adam Lipin (52): "Bir seans yaklaşık iki saat sürüyor ve saat ücreti 80 dolar. Sarılgan ekibimizi üç haftada bir genişletiyoruz. Bu projemiz kesinlikle sürdürülebilir bir iş modeli. Her çeşit müşteri profilimiz var. Kadınlar, erkekler, yaşlı insanlar, genç insanlar. Müşterilerimiz, kişisel alaka ve insani etkileşim için bize başvuruyor. İşte bu benim çok değer verdiğim bir konu." ifadeleriyle sıradışı işinin tanımını yaptı.

BAZI MÜŞTERİLER İŞİ CİNSELLİĞE TAŞIMAK İSTEYEBİLİYOR
Doğal olarak sarılma işi de bazı risk faktörleri taşıyor. İnsanlarla yakın temasın getirisi olarak kimi zaman bazı müşteriler sarılganlarla yapılan seansı cinsel ilişki boyutuna taşımaya çalışıyor. Üç aydır profesyonel sarılgan olarak çalışan Ian Kirman bu konuda; "Bir kişiye sarıldığınız zaman bazen cinsel çağrışımlar yaşanabiliyor. Ama her zaman bu tarz durumlarla başa çıkabiliyoruz. Müşterilerimize olgunlukla yaklaşarak neden orada bulunduğumuz hatırlıyoruz. Cinselliğin gündeme geldiği anlarda müşterilerimizi cesaretlendirecek hareketlerden kaçınıyoruz. Eninde sonunda o duygu kaybolup gidiyor." sözleriyle müşterilerle yakınlığın sınırlarını özetledi.

PMBMV5.jpg

Sondakika

Üst Alt