Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Windows 10'a Karanlık Tema Geliyor

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Windows 10'a Karanlık Tema Geliyor

D2mvqv.png

Windows 10 bugüne kadar diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi daha çok açık ve beyaz renklerde temalara sahip olurken Microsoft tarafından yapılacak değişiklik sonrasında karanlık tema da artık Windows 10’da yer alacak.

Özellikle akşam saatlerinde bilgisayar kullanan ve uyku sorunu yaşamak istemeyen kullanıcılara yönelik yapılması planlanan bu düzenlemede karanlık tema kullanıma sunulacak. Karanlık tema olarak adlandırılan özellik Android ve iOS işletim sistemlerinde bugüne kadar kullanılan özellikler ile benzerlik gösterirken artık Windows kullanıcıları da özellikle akşam saatlerinde yapacağı bilgisayar kullanımlarında karanlık temayı tercih edebilecek.

Kullanıcıların uykusunun gelmemesi, yorgunluk hissetmemesi ve güç tasarrufunun sağlanabilmesi amacıyla kullanılması gereken Windows 10 karanlık tema bu açıdan kişilere farklı avantajlar sağlayacak. Karanlık temaya geçirmesiyle birlikte parlaklığını azaltılması, güç tasarrufuna geçilmesi de temanın sağlayacağı diğer avantajlar arasında olacak.

Windows'tan önce pek çok işletim sisteminde ve uygulamalarda kullanılan gece modu Microsoft tarafından çok geç bir şekilde işletim sistemlerine entegre edilmesi eleştiri alırken yapılacak son düzenleme, güncelleme ile birlikte bilgisayarlara alınabilecek. Konuyla ilgili güncellemelerin önümüzdeki günlerde kişilerin kullanımına sunulması bekleniyor.

veteknoloji

Üst Alt