-
-
-
- MFC Puanı
- 16,250
Merhabalar
Bu anlatılacak olan sadece Windows 10 Yapı 1701 ve sonrası için geçerli olup kısaca modern arayüzün derinliklerine gizlenmiş denetim masası ögeleri sadece tek bir pencere altında gösterimidir.
Aşağıdaki adımları takip ediniz.
1.Adım
Masaüstünde boş bir klasör oluşturunuz.
2.Adım
Oluşturduğunuz klasöre sağ tıklayıp Özelliklerini açınız.
3.Adım
Özellikler penceresinde "Yeni Klasör " ibaresini silip yerine bunu yazınız.
Tam butonuna basınız.Masatünde otomatik bir Denetim Masası simgeli dosya oluşmuş olmalıdır.
4.Adım
Son olarak bu oluşan dosaya sağ tıklayıp Özellikleri açın en üstte God Mod (Tanrı Modu) yerine mesela Win10 Pro Tam Denetim yazın ve Tamam butonuna basın...
Tebrikler.....Tüm Win10 Özellikleri (yaklaşık 270 adet) elinizin altında....
Not:
Bu özellik Windows İşletim Sistemlerinin Vista/7/8.1 sürümlerinde aynen yapılabilmekte olup ekran görüntüleri Windows 7 'den verilmiştir.
SONUÇ: 277 Görev Tek Bir Pencere İçinde....
Bu anlatılacak olan sadece Windows 10 Yapı 1701 ve sonrası için geçerli olup kısaca modern arayüzün derinliklerine gizlenmiş denetim masası ögeleri sadece tek bir pencere altında gösterimidir.
Aşağıdaki adımları takip ediniz.
1.Adım
Masaüstünde boş bir klasör oluşturunuz.
2.Adım
Oluşturduğunuz klasöre sağ tıklayıp Özelliklerini açınız.
3.Adım
Özellikler penceresinde "Yeni Klasör " ibaresini silip yerine bunu yazınız.
Kod:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
Tam butonuna basınız.Masatünde otomatik bir Denetim Masası simgeli dosya oluşmuş olmalıdır.
4.Adım
Son olarak bu oluşan dosaya sağ tıklayıp Özellikleri açın en üstte God Mod (Tanrı Modu) yerine mesela Win10 Pro Tam Denetim yazın ve Tamam butonuna basın...
Tebrikler.....Tüm Win10 Özellikleri (yaklaşık 270 adet) elinizin altında....
Not:
Bu özellik Windows İşletim Sistemlerinin Vista/7/8.1 sürümlerinde aynen yapılabilmekte olup ekran görüntüleri Windows 7 'den verilmiştir.
SONUÇ: 277 Görev Tek Bir Pencere İçinde....