Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Wilma Elles: Türkiye Bana Pasaport Verince Kendimi Tam Uyum Sağlamış Hissettim

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
Alman televizyon kanalı ARD'de yayınlanan 'Hart aber Fair' (Sert ama Adil) adlı tartışma programına katılan oyuncu Wilma Elles, Türkiye'yi savundu.

kE19mv.jpg

Alman televizyon kanalı ARD'de 'Hart aber Fair' (Sert ama Adil) adlı tartışma programında, "Almanya üzerindeki hilal, Almanya ne kadar Erdoğan'ı kaldırabilir" konulu bir oturum düzenlendi. Programa ünlü oyuncu Wilma Elles, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Rheinland Pfalz Eyalet Başbakanı Malu Dreyer, CDU'lu politikacı Jens Spahn ve Cicero dergisi yayın yönetmeni Christoph Schwennicke katıldı.

KENDİMİ ORAYA YERLEŞİK HİSSETTİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar kurulunun imzasıyla Türk vatandaşlığını da alarak çifte vatandaş olan Alman kökenli oyuncu Wilma Elles, çifte vatandaşlığı şöyle savundu: "Türkiye bana ikinci pasaportumu verince, ilk kez kendimi oraya yerleşik hissettim ve mobilya aldım. Tam uyum sağladığımı hissettim. Çifte vatandaşlık uyum için önemli."

TARTIŞILMASI YANLIŞ

Köln'deki demokrasi yürüyüşünde, idam cezası isteyen Türk gösterici sayısının çok azınlıkta olduğunu söyleyen Wilma Elles, bunu örnek göstererek, çifte vatandaşlığı tartışmaya açmanın yanlış olduğunu vurguladı.

Wilma Elles, Alman medyasının yanlış ve tek taraflı bir Türkiye imajı verdiğini de söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Üst Alt