Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

WhatsApp'ta Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
whatsapp-ta-engellendigimi-nasil-anlarim.jpg

Sizden mesaj almak istemeyenleri anlamayabilmek için bakabileceğiniz birkaç işaret var. Sözkonusu kişinin profil fotoğrafını ve son çevrimiçi olma tarihini göremiyorsanız, gönderdiğiniz mesajlar yalnızca tek onay işaretiyle iletiliyorsa engellenmiş olma ihtimaliniz var. Ancak bunlar, engellenmiş olduğunuzu garantilemiyor.

WhatsApp, profil fotoğrafı kullanma zorunluluğu getirmediği gibi, son çevrimiçi olma tarihini gizlemeye olanak tanıyor. Mesajlarınızın iletilmemesinin nedeni bazen karşı tarafın telefon numarasını değiştirmesi de olabilir. Bu durumda da mesajlarınız, tek onay işaretiyle gönderilecektir.

WhatsApp'ta iletişim kurmak istemediğiniz kişileri Android'de engellemek için sohbet görünümünü açın ve menü düğmesine dokunun. Şimdi açılan menüden "Daha fazla" seçeneğine, ardından "Engelle" seçeneğine dokunun. iOS'taki engelleme seçeneğini ise Sohbet Ayarları altında bulabileceksiniz. Engellediğiniz kişilerin gönderdiği mesajlar, artık size ulaşmayacak.​

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
engelleme konusunda birinciyimdir sanırım nasıl bir numaram var bilmiyorum ama kimseye vermediğim halde saçma sapan aramalar ve yazılar olduğu için engelleme konusunda uzmanım sorun olduğunda bana danışabilirsiniz arkadaşlar :)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
ceoLayn engellemeden önce yazılanları silmediysen durur ama engelliyken sana yazmışsa engeli kaldırdığında da o yazıları görmezsin :)

yok önceki yazılanlarda yok sıkıntım. ben engelledikten sonra engellediğimi anlamadan önce yazdıkları şeyleri görebilir miyim diye merak etmiştim :s94
öyle şeyleri çok merak ederim ve okumaya bayılırım :s42

Üst Alt