Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Whatsapp'ın yeni güncellemesine kullanıcılar isyan etti!

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Whatsapp'ın yeni güncellemesine kullanıcılar isyan etti!​

Whatsapp'a yeni gelen Stories özelliği bazı kullanıcılarda heyecan yaratırken, bazı kullanıcılar bu özelliğe isyan etti. Bunun Whatsapp'a gelmesine anlam veremeyen pek çok kullanıcı, özellikle Favori sekmesinin kaldırılmasından şikayet etti.

gqLZ43.jpg

WhatsApp, Instagram ve SnapChat'e benzeyen hikaye özelliğini devreye soktu. Bu sayede Whatsapp durum güncellemelerini fotoğraf ve video aracılığıyla güncelleyebileceksiniz. Güncellemeyi yaptığınızdan 24 saat sonra ise paylaştığınız fotoğraf/videolar silinecek.

Bu yeni güncelleme ile "durum" ve "kişiler" sekmeleri kaldırılınca pek çok sosyal medyadan "Kişilerimi geri ver WhatsApp" ve "Böyle güncelleme olmaz olsun" şeklinde isyan etti.

Uygulamada "kişiler" sekmesi de ortadan kaldırılırken bu simge yerine hikaye özelliğinin bulunduğu "durum" getirildi. Kullanıcılar bu sekmeye geçtiğinde Instagram ve SnapChat'te gördükleri kaybolan görüntülerle karşılaşıyor.

Kişiler sekmesi ise daha önceden grup oluşturmak için kullanılan sohbet simgesine taşındı. "Kişilerim nerede?" sorusuna cevap arayan kullanıcılar için Whatsapp'ın mesajı şu şekilde:

9Qp2R5.jpg

Milliyet​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Eski haline geri döner umarım bu nedir allah aşkına ya kişiler ve durum kaldırılmış habire kamera çıkıyor ;s
Hikaye kısmı bi whatsapp ta eksikti zaten iyice saçmaladılar.
Güzelim uygulamanın içine ettiler.

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,976
Gerçekten çok saçma olmuş ve sinir bozucu açıkçası

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Hiç memnun kalmadım.
Yeterince programlarda durumlar vardı bi whatsapp ta eksikti onda da oldu.
Gereksiz bir uygulama..

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
güncellemedim sürekli uyarı geliyor güncelleyin diye.... :)

gulcan61

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Her yere de story özelligi geldi. Hangisine yetisecegiz valla bilemiyorum. :) Genel olarak kisiler sekmesinin kaldirilmasi kötü olmus. Aramalar kismina dokunmadiklari icin seviniyorum. Bunlarin haricinde de cok bir sey gözüme batmadi.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
Whatsaap gelen tepkilerden dolayı geri adım atıyor. Gelecek olan güncelleme ile eski durum geri gelecek.

Üst Alt