Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Whatsapp Masaüstü Versiyonu Yayınlandı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Whatsapp Masaüstü Versiyonu Yayınlandı

o3GvQ9.jpg

İnternet tarayıcıları üzerinden uzun zamandan beri WhatsApp uygulaması kullanılabilir durumda olsa da sürekli internet sitesine giriş yaparak bu uygulamayı kullanmaya çalışmak kullanıcılar için oldukça zorluk yaratıyordu. Bu durum karşısında Windows ve mac OS işletim sistemleri için yeni bir güncelleme yapılması beklenirken geçtiğimiz günlerde bu güncelleme resmen yayınlandı.

Windows işletim sistemlerinde ve mac OS işletim sistemlerinde kullanıcıların masaüstü uygulaması olarak kullanabileceği WhatsApp böylece çok daha pratik bir şekilde kullanılabilir duruma getirildi. Uygulama WhatsApp web sürümünde olduğu gibi çalışırken QR kodun okutulması ile birlikte kolay bir şekilde mesajlaşma imkanı ortaya çıkabiliyor.

Programın kurulması için ilk olarak internet sitesi üzerinden dosyalarını indirilmesi gerekirken ortalama 60 MB’lık bir dosyanın indirilmesi ile birlikte kolay bir şekilde programı kurmanız mümkün oluyor. Programı kurduktan sonra normal bilgisayar programlarını kullanır gibi kolay bir şekilde uygulamayı açarak WhatsApp'ı masaüstünüzden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Program aracılığıyla profilinizi güncelleştirmeniz, yeni mesajlar yazmanız, yeni profil fotoğrafı yüklemeniz gibi pek çok detaylı işlemi yapabilmeniz mümkün. Bu açıdan sadece telefonla QR kodu okutarak kolay bir şekilde bilgisayarınız aracılığıyla bu programı kullanabilirsiniz. Özellikle sürekli bilgisayar başında olan ve WhatsApp kullanması gereken kullanıcılar için program oldukça ideal.

veteknoloji

Üst Alt