• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

WhatsApp, Aynı Hesabı Farklı Cihazda Kullanma Özelliği Getiriyor

MAJESTE

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
6 Şub 2020
Konular
39
Mesajlar
162
MFC Puanı
2,150
WhatsApp, bünyesine aynı hesabı farklı bir cihazda kullanma özelliği eklemeye hazırlanıyor. Kullanıcılar, özelliğin platforma eklenmesinin ardından hesaplarına aynı anda 4 farklı cihazdan giriş yapabilecek.

WhatsApp’ın son güncellemesinin deneme sürümünü inceleyen “WaBetaInfo” isimli internet sitesi, platforma çoklu cihaz desteğinin ekleneceğine işaret etti. Aktarılan detaylara göre WhatsApp, bünyesine aynı hesabı farklı bir cihazda kullanma özelliği ekleyecek. Kullanıcılar, özelliğin platforma eklenmesinin ardından hesaplarına aynı anda 4 farklı cihazdan giriş yapabilecek. Yeni özellik, SMS üzerinden gelen bir doğrulama kodu aracılığıyla hayata geçirilebilecek.

Platforma eklenecek olan özellik, aynı zamanda tablet ve bilgisayar üzerinden yapılan girişleri de destekleyecek. Bu da kullanıcıların, WhatsApp’a bağlandıkları kişisel telefonları internete bağlı olmasa ya da şarjı bitse bile bilgisayar ya da tablet üzerinden WhatsApp ekranının görünmeye devam edebileceği anlamına gelecek. Diğer yandan WhatsApp kullanıcıları; güncel koşullarda telefonlarının şarjı bittiğinde veya internet bağlantısı kesildiğinde, QR kodla WhatsApp Web’i kullandıkları başka cihazlarda hesaplarını görüntülemeye devam edemiyor. Benzer şekilde WhatsApp’a, ikinci bir telefondan da giriş yapılamıyor. Bu durumun, pek çok kullanıcıyı rahatsız ettiği de biliniyor. Dolayısıyla yeni özelliğin, WhatsApp kullanıcılarını memnun etmesi bekleniyor.

Facebook, WhatsApp platformuna çoklu cihaz desteği eklemek için arayüz geliştirmeye devam ediyor
WhatsApp Çoklu Cihaz Desteği


WhatsApp, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmasa da söz konusu yeniliğin, kısa bir süre içerisinde platforma ekleneceği tahmin ediliyor. Aktarılan detaylara göre; WhatsApp’ın üst kuruluşu olan Facebook, bağlı cihazları yönetmek için bir kullanıcı arayüzü geliştiriyor ve çoklu cihaz desteği özelliğine, WhatsApp ağında zemin hazırlıyor.
 
Üst