Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

WhatsApp Artık Rengarenk!

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    3,770
WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla tasarımda önemli bir değişiklik yapıyor. Platform, kişi ve grup sohbetlerini daha kolay ayırt edebilmek için gri ikonlar yerine temalı ikonları kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp, kişi ve grup ikonlarını yeniliyorWhatsApp, kısa bir süre önce kullanıcılarına uygulamanın ana rengini seçme imkanı tanıyan tema özelliğini devreye almıştı. Bu özellik, açık mod için siyah, koyu mod içinse beyaz gibi renk seçenekleri sunuyordu. Şimdi ise görsel yenilenme adımını bir ileriye taşıyarak, temalı ikonlarla sohbetleri daha belirgin hale getiriyor.

Yeni ikonlar, özellikle profil fotoğrafı kullanmayan kişiler ve gruplar için büyük bir kolaylık sunacak. Profil fotoğrafı olmayan veya gizlilik nedeniyle fotoğrafını gizlemeyi tercih eden kullanıcılar, WhatsApp tarafından otomatik olarak belirgin temalı ikonlarla gösterilecek. Bu sayede benzer isimlere sahip kişiler daha kolay ayırt edilebilecek.

Aynı özellik, grup sohbetleri ve topluluklar için de geçerli olacak. Birden fazla aynı isme sahip grup sohbetinin ayırt edilmesini kolaylaştırmak amacıyla farklı renkler ve tasarımlar kullanılacak. Bu şekilde, kullanıcılar sohbet listesindeki grupları daha rahat tanıyabilecek.

Seçilen tema yalnızca tema seçen kişinin cihazında görünecek ve karşıdaki kişiyi etkilemeyecek. Yani, bu temalar sadece sizin WhatsApp uygulamanızı kişiselleştirmeye yarayacak.

1732104735782.png

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,313
Dört gözle güncellemelerde müzik ekleme özelliğini bekliyorum

Üst Alt