Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"Vurmasaydım Tecavüz Edecekti" Dedi, 18 Yıl Yedi

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
"Vurmasaydım Tecavüz Edecekti" Dedi, 18 Yıl Yedi

İzmir'de evinde 3 ay kaldığı barmeni silahla öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Helin D., 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. D., "Bana tecavüz edecekti" dedi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinde 3 ay kaldığı 36 yaşındaki barmen Ferit Demir'i silahla öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Helin D., çıktığı son duruşmada 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Son duruşmada kendisini savunan Helin D., "Bana zorla sahip olmak istedi. Ben de kendimi korumak maksadıyla yatağın üzerine bıraktığı silahı alıp ateşledim" dedi.

18 YIL HAPSE MAHKUM OLDU
İddia makamı savcı, Helin D. için 24 yıl hapis cezası istedi. Mahkeme heyeti, indirim maddelerini uygulayarak genç kızı 18 yıl hapse mahkum etti.

"AİLEMLE SORUNLUYDUM"
Helin D., ailesiyle sorunlu olduğu için 3 aydır erkek arkadaşının evinde kaldığını belirterek "Olay günü eve aşırı derecede alkollü geldi. Hareketlerinde tuhaflık vardı. Belindeki silahı çıkarıp yatağın üzerine bıraktı. Sonra bana zorla sahip olmak istedi. Kendisine evden gitmek istediğimi söyleyince beni yatak odasına kilitlemek istedi. Ben de yatağın üzerine duran silahı alıp kendimi korumak için ateşledim. Ateş etmeseydim bana zorla tecavüz edecekti. Amacım öldürmek değil korkutmaktı." diyerek kendisini savundu.

Akşam

Fenamen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    298
Şimdi burda suc kimin ? 3 ay erkek arkadaşının evinde kalıyor zorla sahip olma diyor :( bana inandırıcı gelmedi..

cagliostro

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    16
3 ay o evde kalmayı geçtim adam barmen sarhoş olması gayet doğal adamı korumuyorum da bana pek inandırıcı gelmedi

Üst Alt