- Konum
- İstanbul
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Tem 2013
-
- Mesajlar
- 813
-
- MFC Puanı
- 14
Malzeme;
Yarım paket güllaç
1 litre su
1 su bardağı şeker
400 gr vişne
1 büyük kase kırık fındık
Su, şeker ve vişne sanki hoşaf yapıyormuş gibi kaynatılır. Borcama 1 sıra güllaç yaprağı dizilir ve üzerine haşladığımız vişne hoşafı dökülür bu şekilde tüm yapraklarının yarısı üst üste dizilir. Üzerine bolca fındık serpip kalan yapraklar da vişne suyu dökülmeye devam edilerek üst üste dizilir. En son tane vişne dizip soğuk servis edilir. Afiyet olsun.
Yarım paket güllaç
1 litre su
1 su bardağı şeker
400 gr vişne
1 büyük kase kırık fındık
Su, şeker ve vişne sanki hoşaf yapıyormuş gibi kaynatılır. Borcama 1 sıra güllaç yaprağı dizilir ve üzerine haşladığımız vişne hoşafı dökülür bu şekilde tüm yapraklarının yarısı üst üste dizilir. Üzerine bolca fındık serpip kalan yapraklar da vişne suyu dökülmeye devam edilerek üst üste dizilir. En son tane vişne dizip soğuk servis edilir. Afiyet olsun.